SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakandan Tahsilat, Vekilden Nasihat!

A- A+ PAYLAŞ

İki açılış töreni için Malatya’ya gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, alt geçit açılışı sırasında yanına yaklaşan perişan görünümlü bir vatandaşın para istemesi üzerine 50 lira verirken, aynı kişi daha sonra yanına gittiği AKP Milletvekili Mücahit Fındıklı’dan “Epey para aldın, yeter!” nasihatı aldı, yanaklarından okşandı.

Bakan Yıldırım, Sanayi Kavşağı alt geçit açılış törenine gelirken, önüne çıkan perişan görünümlü ve meczup olduğu öne sürülen bir kişiyi görevliler uzaklaştırdı. Bakan buradaki tören sonrası Sancaktar Mahallesi’ndeki sağlık ocağı açılış törenine gitmek üzere otomobiline binmek isterken aynı kişi bir kez daha yaklaştı. Görevlilerin uzaklaştırmak istediği şahıs direnirken, bakan Yıldırım cebinden 50 lira çıkararak bu şahsa verdi. Şahıs bunun üzerine bakandan uzaklaştı.

Aynı kişi bu kez milletvekili Mücahit Fındıklı’yı gördü ve koluna girerek para istedi. Fındıklı, “Epey para topladın, yeter!” dediği bu şahsın yanağını okşarken, şahıs da milletvekilini öptü ve yanından ayrıldı.

Öte yandan, alt geçit açılışı sırasında tören alanına gelen AKP Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır’ın, kendisini karşılayan davul-zurna ekibine 20 lira bahşiş verdiği gözlendi.

HABER-FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız