SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakanın Büyük Acısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:00:35
Bakanın Büyük Acısı
A- A+ PAYLAŞ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Düzce’de trafik kazasında hayatını kaybeden akrabaları son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul istikametine giden Hamit Çam idaresindeki 34 GF 4078 plakalı ticari araç, Beyköy mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine karşı şeride geçerek Şevket Turnacı idaresindeki 38 ER 496 plakalı TIR’la çarpışmış, kazada Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın akrabaları olduğu öğrenilen 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Kazada hayatını kaybeden Hamza Çam, Mustafa Çam, Hamit Çam, Harun Çam ve Zamir Çam’ın cenazeleri, yapılan işlemlerin ardından Sivas’ın Gürün ilçesine bağlı Yazyurdu köyüne gönderildi. Akrabaların öldüğü haberini alan Bakan Yılmaz, sabah saatlerinde Ankara’dan Yazyurdu köyüne geldi. Yılmaz, köyde kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul etti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da gelmesiyle birlikte köy camisinde hayatını kaybedenler için cenaze namazı kılındı. Daha sonra cenazeler köy mezarlığına getirildi. Bakan Yılmaz’ın oldukça üzgün olduğu gözlenirken, kazada hayatını kaybedenler dualarla son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze sırasında hayatını kaybedenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

Bakan Yılmaz’ı acı gününde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın yanı sıra Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Malatya Valisi Vasip Şahin ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin de yalnız bırakmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız