SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakanın 'Özel' Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Perşembe günü Malatya'da inceleme ve ziyaretlerde bulunan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, bünyesinde Malatya’da yerel yayın yapan TV Malatya adlı yerel televizyon ile birlikte, televizyon yayıncılığı, otomotiv, akaryakıt, döviz, sigorta, altın gibi sektörlerde faaliyet gösteren Özmurat Şirketler Grubunu ziyaret etti.

Koçyiğit ailesi ile eskiye dayanan bir dostluğundan dolayı Malatya Oto Plaza’yı beraberinde Vali Ulvi Saran, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ile birlikte ziyaret eden Bakan Özak’ı Özmurat Şirketler Grubu Yönetim kurulu Üyesi Seda Koçyiğit karşıladı.

Koçyiğit ailesi ile eskiye dayanan bir dostluğunu bulunduğunu belirten Bakan Özak, burada Özmurat Şirketler Grubu Onursal Başkanı merhum Murat Koçyiğit’in küçük kızı Pelin ile de bir süre sohbet etti.

Özmurat Şirketler Grubu Yönetim kurulu Üyesi Seda Koçyiğit, Bakan Özak’a şirketin faaliyet alanları ile ilgili olarak bilgiler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız