SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakanın Sözü Hatırlatıldı... Biz Hazırız Mesajı Verildi

0
Güncellendi - 2017-05-15 02:03:49
Bakanın Sözü Hatırlatıldı... Biz Hazırız Mesajı Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Kalp naklinin başlatılması ile ileri aort cerrahisi ve konjenital (doğuşsal) kalp cerrahisinin güçlendirilmesi konularında Turgut Özal Tıp Merkezi'nde (TÖTM) toplantı düzenlendi.

İlgili bölüm hocalarıyla bir araya gelen TÖTM Başhekimi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'nin "Müstakil Kalp Nakli Hastanesi için söz veriyorum" sözünü hatırlatarak, Rahmetli Turgut Özal'ın bu hastanenin kuruluşundaki ana misyonunun kalp nakli olduğunu söyleyip, bu gecikmiş hedefe ulaşmak için Kalp Damar Cerrahisi ve Kardiyoloji ekibine güvendiğini ve bilimsel yeterliklerinin uluslararası düzeyde olduğunu belirtti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın da bu konuyu çok yakından takip ettiğini ve kendi rektörlük döneminde bu işin hayata geçmesini çok arzuladığını söyleyen Prof. Dr. Parlakpınar, kalp naklinin başlamasını bir Malatyalı olarak ve kendi bilimsel çalışmalarının da kalp-damar alanında olması dolayısı ile kendi hayali olarak çok istediğini bildirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Murat Tek (6 yıl önce)
    oncelikle nitelikli ogretim uyelerinin universitemize kazandirilmasi gerekiyor..bakin sayin Prof. Ramazan Ozdemir ayrildi gitti..Istanbul da bazi sartlar olsaydi kalirdim dedi..nedir bu olmayanlar?? hocalar gelir, alt yapi olusturulur sonra da hastane yapilir....bakin karaciger nakil hastanesi yapildi, hemsire kadrosu olmadigindan yataklarin yarisi kullanilamiyor..yazik degil mi
    0
    0
    Yanıtla
  • naz (6 yıl önce)
    Bu güzide ve değerli bilim adamlarımızı canı gönülden kutluyorum.Böylesi kıymetli ekibin sonuna kadar arkasında Malatya halkı durup sahip çıkacaktır.Böylesi değerler kolay yetişmiyor, her birinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorm .Allah yolunuzu açık etsin emeklerinizin karşılığını daim etsin değerli hocalarıma saygılarımla sonsuz teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • serhat (6 yıl önce)
    başta Bektaş battaloğu hocama ve değeli ekibine sonsuz teşekürlerimi sunarım lutfen malatyamız ve bölgemiz için bu güzide degerli ekibe destek olun
    0
    0
    Yanıtla