SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakanlar İftarı Malatya'da Yaptı

0
Güncellendi - 2017-05-29 01:31:00
Bakanlar İftarı Malatya'da Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleşen iftar yemeğinde ilk olarak söz alan AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Ramazan ayının tüm İslam alemine mutluluk ve huzur getirmesini diledi. Bakanların katılımı ile Erkenek Tünelinin açılışı ve Kuzey Çevre Yolunun temelini attıklarını belirten Kahtalı her iki projenin de Malatya için önemli yatırımlar olduğunu söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Ramazan'ın İslam alemine kardeşlik, huzur ve barış getirmesini diledi.

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar'ın kısa konuşmasının ardından söz alan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, "Ramazan ayının ülkemize kardeşlik barış getirmesini diliyorum. Biraz önce dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sinevizyonda konuşması izledik. 16 Nisan bizim için, ülkemizi için bir dönüm noktası. Parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiyoruz ve bu geçişi sizler sağladınız" diye konuştu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de yaptığı konuşmada bir Ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Ramazan şerifinizi canı gönülden kutluyorum. Rabbim bayrama çıkmamızı nasip etsin. Bu Ramazan bize rahmet ve bereket getirsin" dedi.

İftar yemeğinde son olarak konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ise yapılan başarılı hizmetlerden özellikle dış güçlerin rahatsızlık duyduğunu ifade ederek, "Dış güçler Türkiye'ye çelme takmaya çalışıyor. Türkiye'ye niye çelme takmaya çalıştıklarını bilin. Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe yıllardır kendi aralarında paylaşmaya alıştıkları pastaya büyük bir paydaş çıkmış oluyor. İşte onun için de Türkiye'nin büyümemesi için Türkiye'nin yeni hızlı tren yolları, yeni havaalanları yeni köprüler, tüneller yapmaması için olağanüstü bir gayret sarf ediyorlar ama Allah öncelikle sizlerden, Malatyalılardan, ülkemiz insanından razı olsun ki onlara inat güçlü bir şekilde desteğini devam ettiriyor" diye konuştu.

Bakan Arslan, konuşmasında AKP döneminde Malatya'ya yapılan yatırımlardan da bahsetti.

İftardan sonra iki bakan ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, özel uçakla Ankara'ya döndüler.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MALATYALI (6 yıl önce)
    AÇIN HALİNDEN ANLAMAK İÇİN ORUÇ TUTUP İFTARDA ZİYAFET SOFRASINA OTURMAK ORUÇ DEĞİL SADECE AÇ KALMAKTIR , HATIRLATAYIM İSTEDİM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabahattin DOĞAN (6 yıl önce)
    Sayın editör, Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti ilgili yöneticileri partimizin kısaltılmış ismi AK PARTİ'dir, ve bize akp diyerek küçümseyenlere hatırlatır, gerçek ismimizle hitap edilmesini istiyoruz açıklamalarını defalarca yaptı. Sizdeki bu inadın sebebi nedir acaba, Malatyalının %75-79 oy verdiği bir partiyi niye hala küçümsüyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla