SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakanlardan Meydanda İftar

0
Güncellendi - 2017-06-06 02:29:49
Bakanlardan Meydanda İftar
A- A+ PAYLAŞ

Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Malatya’da, İsmet İnönü'nün heykelinin de bulunduğu İnönü Kapalı Çarşısı üzerindeki meydanda düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla birlikte iftarlarını açtı.

Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İnönü Kapalı Çarşı üzerinde Battalgazi Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının katkılarıyla düzenlenen iftar programına katıldı.

Malatya Nikah Sarayı'nın lüks masa ve sandalyelerinin meydana yerleştirildiği iftardan önce bir konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, terörle mücadelede şehit olanlara Allah’tan rahmet diledi. Terörle mücadele vurgusu yapan Bakan Tüfenkci, tek devlet, tek millet, tek vatan ve tek bayrak düsturu içerisinde ülkenin kalkınması ve terörden arındırılması için çalışacaklarını söyledi.

Daha sonra iftarlarını açan Bakan Ağbal ve Tüfenkci vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Yeni Cami'de akşam namazını kıldı.

Cami çıkışı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ağbaba ve Tüfenkci bir çay ocağında çay içerek tatlı yedi. Ağbal ve Tüfenkci daha sonra Malatya’dan ayrıldı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftar programına Ağbal ve Tüfenkci’nin yanı sıra AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçe Belediye Başkanları, hayırsever iş adamı Ahmet Arslan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • şaban hızal (6 yıl önce)
    yazıklar olsun böyle bir rezilliği malatya yaşamadı malatyaya yakışmadı tabiki sayın bakanın haberi yok burdaki sorumlular suçlu bu ne kardeşim hani sıralar malatya tarihinde böyle bir iftar açtımı bu ne yalakalık
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman ALBAYRAK (6 yıl önce)
    Ramazan nefsine hakim olma ayıdır. Her yönüyle nefsine hakim olacaksın. Çok şükür orucumuzu açarken şatafat yapmıyoruz. Bu ne biçim bir haldir. Bu memleketin vergilerini herkes veriyor. Ben oruçluysam başkasının rızası olmayan şeyle orucumu açmam. Yarın Muharrem ayı gelecek böyle bir görgüsüzlük görür müsünüz diğer insanlarda . Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    Hizmet yapmaya değil keyf etmeye gelmenin göstergesidir bu. Çadırda Yemek zorunuza mi gitti ??
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Gostermelik bunlar birde Gariban fakir mallalelerde iftar cadirlari kurulmuyor asil Buralar da halka iftar Yemekleri verilmesi gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Şaşılacak bişey yokki zaten türkiyede ki din anlayışı budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe (6 yıl önce)
    Battalgazi belediyesi için biraz ironik dil kullansaydin malatyahaber... Sonuçta lüks masa sandalye gelmiş alana.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat (6 yıl önce)
    yok böyle bi şey dün alanı gördüm masalar sandalyeler belliydi çok önemli kişi olacagı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (6 yıl önce)
    Malatya tarihinde böyle bir rezillik görmedi tamamen şov buna razı olan ve oraya katılan siyasileri gözden geçirmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Her sene nasıl oluyorsa birden bire bir hayırsever iş adamı çıkıyor ne hikmetse hep siyasilerle piyasaya çıkıyor. Dün Reşat Erdoğan Bugün Ahmet Arslan İnönü kapalı çarşısı üzerinde siyasi şov yapmayın Ramazan ayını ve iftarı bu emelinize alet etmeyin Fakir fukaranın inançlarını satın almaya kalmayın.
    0
    0
    Yanıtla