SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakanlık Heyeti İnceleme Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:59:25
Bakanlık Heyeti İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, Malatya’da inceleme ve ziyaretlerde bulundu. 2. SODES İyi Örnekler Konferans ve Fuarı açılışı kapsamında Malatya'ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Vekili Ahmet Zahteroğulları, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu ve Strateji Dairesi Başkanı Doç. Dr. Mustafa Can, Huzurevi, MİAD Sevgi Evleri, Kız ve Erkek Yetiştirme Yurdu, Aile Danışma Merkezi, Kadın Konukevi, 80. Yıl Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM) ve Çocuk Evlerini ziyaret etti. Devlet güvencesindeki çocuklar ve yaşlılarla sohbet eden bakanlık heyeti, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürü Hidayet Bozkurt, çeşitli mahallelerde açtıkları 7 çocuk evi olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Her bir evimizde 6 çocuğumuz kalmakta ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için başlarında bakıcı anneleri bulunmaktadır. Çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılandığı bu ev uygulamasından çocuklarda oldukça memnunlar. Şu an çalışmaları bitmiş 3 çocuk evi daha açılacak. İnşallah kısa zamanda daha fazla çocuk evleri açıp çocukların aile ortamında yaşamalarını sağlayacağız.” 

Hidayet Bozkurt, çalışmalarına yakın zamanda başlanan Engelsiz Yaşam Merkezi ile yeni hizmet binası projelerinin de hızla sürdüğünü ifade etti. Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin 2012 yılı sonunda tamamlanacağını belirten Bozkurt, Türkiye'de örnek çalışma olacağını vurguladı. İl Müdürlüğünün mevcut binasının yerine yeni bir bina yapılacağını belirten Bozkurt, şunları söyledi: “Yeni hizmet binası yapımı proje aşamasında. 2013 yılı başı itibariyle yeni hizmet binamızın temeli atılacak. Yeni binayı çocuk-gençlik merkezi, aile danışma merkezi ve il müdürlüğü olarak faaliyete geçirmeyi planlıyoruz.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız