SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakımevi'nde Hırsızlık

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Pütürge yolu üzerinde bulunan Karayolları’na ait Kubbe Dağı Bakımevi’ne giren hırsızlar çeşitli malzemeler ile telsizi çaldılar.

Jandarmaya başvuran bakımevinde görevli şef 38 yaşındaki Y.M., sabah geldiğinde açık olan pencereden içeriye giren hırsızların 1 televizyon, 1 buzdolabı, 1 uydu alıcısı, 1 fırın, 2 mutfak tüpü, 1 Aselsan sabit telsiz ile 1 regülatörü çaldığını fark ettiğini bildirdi. Kış mevsiminde sık sık kapanan karayolunda kar ve tipiden mahsur kalanların sığındığı bakımevinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili araştırmaya başlandı.

Merkeze bağlı Tepeköy’de tarlaya giden 74 yaşındaki H.Ç., evine döndüğünde, kanapenin üzerinde bıraktığı yeleğinin cebindeki 2 bin 600 liranın çalındığını gördü ve jandarmaya başvurdu.

Akçadağ ilçesi Levent bucağında da 25 yaşındaki Ü.K.’ye ait eve habersizce girdikleri gerekçesiyle 18 yaşındaki S.G. ve 25 yaşındaki Z.B. adlı bayanlar yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız