SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bakın Harçlık Vermedi!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Bayramlaşma Programına katılan AKP’li vekiller, asillerin talepleri karşısında sıkıntılı anlar yaşadı. Sorunlarına çözüm isteyen vatandaşlar vekiller ile yetkilileri bir an olsun yalnız bırakmadılar.

Belediye Meclis Salonunda yapılan Bayramlaşma töreninde konuklar, Belediye başkanı Ahmet Çakır, yardımcıları ve birim amirleri tarafından karşılandı.

Bayramlaşma törenine AKP’li Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, İhsan Koca, Fuat Ölmeztoprak ve Mehmet Şahin, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, İl Genel Meclis başkanı (İGM) Naci Şavata, İl Genel ve Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe ve belde belediye başkanları, Belediyeye bağlı birim amirleri ile personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

NOTLAR..
• Havaların soğuk olacağı endişesiyle Meclis salonunda gerçekleşen törene katılanların sayısının fazla olması nedeniyle konuklar bunaltıcı anlar yaşadı. İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar, vekillerin etrafını sararak yörelerinin sorunlarına çözüm için yardım istiyorlardı. Bu vekillerin başında Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz ve Mehmet Şahin geliyordu

• Son günlerde kamuoyunun gündeminde önemli yer tutan İmar Arşivinin mühürlenmesi ve sonrası gelişmeleri ile 1.600 m. yürüyen arsayı konu alan şuyulandırma uygulaması konuları konuşulan konuların başında geliyordu. Konu İmar müdürlüğü çalışanları, teknik uzmanlar ve katılımcılar arasında hararetle tartışılan konuların başındaydı. Merak edilen her iki olayın nasıl sonuçlanacağıydı.

• Mahallelerinin sorunlarına çözüm bulmak için yetkililere zor ulaşan mahalle muhtarları için bayramlaşma töreni bulunmaz bir fırsat olmuştu. Muhtarların, Başkan yardımcıları ile daire müdürlerinin etrafında adeta pervane gibi dolaşarak sorunlarına çözüm bulunması için çaba sarfetmeleri gözden kaçmadı.

• AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, bayramlaştığı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan bayram harçlığı istedi. Çakır'ın harçlık vermemesi üzerine Çalık, basın mensuplarına dönerek, "Bakın bayram harçlığı vermedi" diye şikayette bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız