SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bakırcılar Çarşısı' Fotoğraf Sergisi

0
Güncellendi - 2017-04-02 02:10:53
'Bakırcılar Çarşısı' Fotoğraf Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

'Bakırcılar Çarşısı' konulu fotoğraf sergisi MalatyaPark AVM'de açıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından düzenlenen, MAFSAD üyesi Dr. Güray Kuzu'nun fotoğraflarının yeraldığı serginin açılışına Vali Mustafa Toprak da katıldı. Vali, Bakırcılar Çarşısı'nın böylesine bir sergi ile Malatyalılara tanıtılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Bakırcılar Çarşımızda Malatya'nın kadim ve özgün değerini yansıtan bir üretim alanı. Biz istiyoruz ki Bakırcılar Çarşısı, hem turizme, hem kültür ve sanata alt yapı oluşturabilsin, bir taraftan ticaretimiz kazansın bir taraftan da vatandaşlarımız burada üretilen ürünlerin hangi sıkıntılar içerisinde üretildiğini, üretim esnasındaki estanteneleri görsün. Bir şehri tanıtmak ve marka değeri haline getirmek istiyorsak bunların vatandaşlarla buluşması gerekiyor. Bu konuda MAFSAD üzerine düşen görevi yapıyor.

İlimizin tanıtımı için alt yapı hazırlayan, planlayan Malatya Büyükşehir Belediyemize, katkılarından dolayı Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneğimize ve bu fotoğrafları vatandaşlarımızla buluşturan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Bu gün ikincisi düzenlenen sergimizin üçüncüsü de önümüzdeki hafta Malatya Hava Limanında düzenlenecek ve havalimanımıza gelen giden yolcularımızın da beğenisine sunulacak olması da önemli bir çalışma " dedi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız