SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bakırcılar Çarşısı'nı Düzenleyeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çarşıdaki esnafı ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Malatya'nın daha modern bir kent olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirten Çakır, Bakırcılar Çarşısı'nda da esnafla el ele modern düzenleme yapılacağını söyledi.

Çakır'ın esnaf ziyaretlerine ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Akpınar, Eski Şire Pazarı ve Bakırcılar Çarşısını ziyaret ederek esnaflarla görüşüp, sorunlarını dinledi.

4 Mart Perşembe günü gerçekleşen gezide, esnaflar kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederken, Başkan Çakır’da Malatya Belediyesinin yaptığı çalışmalar ile 2010 yılı içerisinde başlanacak olan yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Malatya’nın daha modern bir kent olabilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Başkan Çakır, 2010 yılı içerisinde yeni yağmur drenaj kanalları, prestij caddeleri, ulaşım planlaması ve kentsel dönüşüm gibi projelere ağırlık vereceklerini ve önceden belirledikleri program doğrultusunda yoğun bir çalışma sergileyeceklerini söyledi.

Başkan Çakır, “Bakırcılar Çarşısı’nın daha modern bir görüntüye kavuşması için esnafımızla işbirliği halinde bir takım düzenlemeler yapacağız. Bu konuda esnafımızın bizlere destek olacağından eminiz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız