SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAKIŞ 10 Yaşında

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:03
BAKIŞ 10 Yaşında
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da günlük olarak yayımlanan yerel gazetelerden Malatya’ya BAKIŞ Gazetesi 24 Ocak 2014 tarihli nüshası ile 10. yayın yılına adım attı.  

Malatya’ya Bakış Gazetesi, 24 Ocak 2005 tarihinde yayın hayatına başladı. İmtiyaz sahipliğini Türkiye’nin en eski haftalık gazetesi olan ve halen yayın hayatına devam eden ARAPGİR POSTASI Gazetesi’nin de sahibi olan Kamuran Sezer’in yaptığı Malatya’ya Bakış Gazetesi, 9. yayın yılını geride bırakarak 10. yayın yılına girdi. 

Özellikle son yıllarda araştırmacı gazetecilik ürünü haberleri ile Malatya yerel basınında öne çıkan Malatya’ya Bakış Gazetesi’nin 10. yayın yılına girmesi nedeniyle bir yazı kaleme alan gazetenin imtiyaz sahibi Kamuran Sezer, “Her nüshamızı yeni bir heyecanla sizlere ulaştırırken Malatya’nın, Malatyalı’nın sesini daha geniş kitlelere duyurmanın heyecanını da beraber yaşıyoruz” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız