SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Baktıkça Gurur Duyuyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:55:50
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Siyer-i Nebi kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini dağıttı.

Dilek Spor Salonunda gerçekleşen ödül törenine Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,  Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri,  Dilek Eğitim Derneği Başkanı Zeki Erdem,  öğrencilerin aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeşilyurt Belediyesi Yeşil Konaklarda ve Dilek Mahallesindeki okullarda eğitim gören öğrencilere hem Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmeleri hem de kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması düzenlemişti. Geçtiğimiz Nisan Ayında tamamlanan yarışma için Yeşil Konaklarda eğitim gören yaklaşık 1200 öğrenciye peygamber efendimizin hayatını konu alan kitaplar dağıtılmıştı.

Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni Kuran’ı Kerim tilaveti ile başladı. Dilek Kubilay Anadolu Lisesi öğrencilerinin Kuran’ı Kerim tilaveti ve İlahi dinletisi katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

POLAT "SİYER YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM"

Dilekli öğrencilerin bu başarılı duruşlarını ve kendilerine duydukları öz güveni adeta gözlerinden okuyan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı değerlendirmede, "Hepinizi selamların en güzeli olan Allahın selamıyla selamlıyorum, Bugün Burada yavrularımızın çocuklarımızın kitap okuma yarışmasında gösterdikleri üstün başarılar için toplanmış bulunuyoruz. Dilek Orta Okulu ve DİLDER İş Birliğiyle tertip edilen programdan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Siyer Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz tebrik ediyorum. Peygamber efendimizi okuyup öğrenmek hayatınızda ve çizmiş olduğunuz yolunuzda size rehber olacaktır. Ben Yeşil Konaklarda eğitim görüp kendini yetiştiren öğrencilerimize baktıkça gurur duyuyorum. Allah her zaman başarınızı daim kılsın" ifadelerini kullandı.

BABAHANOĞLU "ANNE VE BABALARIN PEYGAMBERİMİZİ ÇOCUKLARINA ANLATMASI BİR GÖREVDİR"

Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ise yaptığı konuşmada, " Bu programı düzenleyen okul idaresine, Dilek Yeşil Konağımıza, katılan tüm Sivil Toplum temsilcilerine teşekkür ediyorum.  Efendimizin mesajının hakiki bir şekilde anlaşılması için özellikle genç nesillere anneler ve babalar efendimizi anlatmalıdır. Efendimizi anlamak hayatı anlamaktır mutluluğun başlangıcıdır. Ben Yeşilyurt Belediyemizin düzenlemiş olduğu Siyer-i Nebi kitap okuma yarışmasını çok yararlı buldum. Zaten Başkanımız hacı Uğur Polat Eğitime her anlamda destek oluyor. Kendisini ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum" dedi.

Kitap okuma yarışmasında beşinci, altıncı ve yedinci sınıflarda ilk üçe giren öğrencilere bisiklet hediye edilirken dördüncü, beşinci, altıncı ve yedinci olan öğrencilere tablet, kol saati, fotoğraf makinesi, külliyat ve kitap gibi ödüller hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız