SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Baraj Maçı Pazar'a

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:37:11
BAL Baraj Maçı Pazar'a
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grubu 7. sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurtspor ile Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nin şampiyonu Demirspor, Pazar günü BAL Ligi için kozlarını paylaşacak. 

Yeşilyurtspor ile Demirspor, BAL Ligi için baraj maçı oynayacak. Ligde son haftalarda aldığı puanlarla kümede kalan ve moral depolayan Malatya Yeşilyurtspor, BAL Ligi'nde gelecek sezonda mücadele etmek için, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde bu sezon fırtına gibi esen Demirspor ise yeniden BAL Ligi'ne dönebilmek için mücadele edecek. 

-İyi bir sezon geçirmediler-

Malatya Yeşilyurtspor, BAL Ligi 3. Grubu 7. sırada tamamladı. İyi bir sezon geçiremeyen Yeşilyurtspor, özellikle son haftalarda aldığı puanlarla kümede kaldı.

Teknik direktör Mustafa Taşar'ın göreve gelmesiyle birlikte iyi bir hava yakalayan Malatya Yeşilyurtspor, kümede kalmanın verdiği moralle Demirspor'un karşısına çıkacak. İyi bir kadroya sahip olan ve BAL Ligi'nde gelecek sezon için farklı hedefleri bulunan Yeşilyurtspor, baraj maçının favorisi olarak öne çıkıyor.

-Demirspor yeniden BAL Ligi'ne çıkmak istiyor-

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde İnönü Üniversitesispor'u oynadığı her 2 maçta da yenerek, şampiyonluğa uzanan Demirspor ise yeniden BAL Ligi'ne dönmenin hesaplarını yapıyor. 

Demirspor, 2010-2011 sezonunda ilk defa başlatılan Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele etmişti. 

2010-2011 sezonunda o dönemki adı Malatya İl Özel İdarespor olan Malatya Yeşilyurtspor ile birlikte BAL Ligi 5. Grup'ta yer alan Malatya Demirspor, grubu 6 puanla son sırada tamamlamış ve küme düşmüştü.

-Maç Pazar günü oynanacak-

BAL Ligi baraj maçı Pazar günü oynanacak. Malatya Yeşilyurtspor ile Demirspor'un kozlarını paylaşacağı karşılaşma Yeşiltepe Stadı'nda 15.30'da başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız