SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Ekipleri Galibiyete Odaklandı

0
Güncellendi - 2016-09-30 00:34:41
BAL Ekipleri Galibiyete Odaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Malatya takımları Yeşilyurt Belediyespor ile İnönü Üniversitesispor galibiyete odaklandı.

Ligin ilk haftasını galip tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ikinci haftasında deplasmanda Gaziantep temsilcisi Şehit Kamil Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Maç Pazar günü 15.00’da Şehit Kamil İlçe Stadı’nda oynanacak.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Adıyaman 1954 Spor’a 2-1 yenilen İnönü Üniversitesispor ise ikinci hafta sahasında Gaziantep ekibi Araban Belediyespor’u ağırlayacak. Maç Pazar günü 15.00’da Yeşiltepe 3 nolu sentetik sahada oynanacak.

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR SERİ YAKALAMAK İSTİYOR

Ligin ilk haftasında sahasında Tunceli ekibi 62 Pertek Spor’u 2-0 yenen Yeşilyurt Belediyespor, sezona iyi başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve lige iyi bir başlangıç yapan Malatya ekibi, deplasmanda Şehit Kamil Belediyespor’u yenerek, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Takımın forvet oyuncusu Erdal Küçükkara, 62 Pertek Spor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, lige iyi başladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Küçükkara, iyi bir galibiyet aldıklarını ancak 62 Pertek Spor maçının kendileri için geride kaldığını kaydederek, “Lige iyi bir başlangıç yaptık. Ama 62 Pertek Spor maçı bizim için geride kaldı. Önümüzde Şehit Kamil Belediyespor maçı var ve takım olarak bu maça yoğunlaştık” dedi.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİSPOR SİFTAH PEŞİNDE

BAL 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor, ligin ikinci haftasında Gaziantep ekibi Araban Belediyespor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Adıyaman 1954 Spor’a 2-1 yenilen İnönü Üniversitesispor, ‘güvenlik gerekçesiyle’ ilk hafta maçı ertelenen Araban Belediyespor ile 2 Ekim Pazar günü karşı karşıya gelecek. Adıyaman 1954 Spor karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına karşın sahadan 2-1 mağlup ayrılan sarı siyahlılar, sahasında Gaziantep temsilcini yenerek siftah yapmak istiyor.

İnönü Üniversitesispor’un teknik sorumlusu Murat Kurt, Adıyaman 1954 Spor karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak sahadan 2-1 mağlup ayrıldıklarını ifade etti.

Kurt, ilerleyen haftalarda güzel sonuçlar alacaklarını belirterek, başlangıcı Araban Belediyespor karşısında yapmak istediklerini söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız