SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Eylül'de Başlayacak

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Bölgesel Altyapı Ligi'ne (BAL) katılacak takımlara uyarılarda bulundu.
 
Özdemir, BAL Ligi'nin Eylül ayında start alacağını belirterek, "Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından birincisi geçen sezon düzenlenen Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) 2011-2012 sezonunda 161 takım katılacaktır. Bu 161 takımın; 78'i 2010-2011 sezondan BAL'da yer alan takımlardan, 74'ü ilk kez BAL'da yer alacak yerel lig takımlarından, 9'u ise Spor Toto 3. Lig'den düşen takımlardan oluşacaktır. Bu sezon BAL'den Spor Toto 3. Ligine 9 takım çıkacak olup, gruplandırma ve statü katılan takım sayısı belirlendikten sonra yapılacaktır. Malatya'dan BAL Ligine 3 takım katılacak. Malatyaspor, 44 Malatyaspor ve Orduzuspor BAL Ligi'nde mücadele edecek. Gerekli belgeleri takımlarımıza ilettik. Takımlarımızın 29 Temmuz'a kadar gerekli belgeleri hazırlayarak, ilgili birimlere teslim etmesi gerekiyor. Malatya'yı BAL Liginde temsil edecek takımlarımıza başarılar diliyorum. Lig, Eylül ayında başlayacak" dedi.
 
Malatya Amatör Küme'de tertip komitesinin liglerin başlama tarihleri noktasında çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, "Malatya Amatör Küme Futbol Ligi'nde ise 1. Amatör, U-19 ve U-15 maçlarını Eylül'de başlatacağız. Bununla ilgili tertip komitemiz gerekli çalışmaları yapıyor. Ağustos ayında kulüplerimizi toplayacağız ve gerekli görüşmeleri yaparak, ligimizi başlatacağız. Amacımız BAL Ligiyle birlikte 1. Amatör Küme maçlarımızı beraber başlatıp, beraber bitirmek. Kulüplerimiz antrenman yeri ve saati istiyor. Bu noktada kulüplerimizle ilerleyen günlerde bir araya gelerek, antrenman yeri ve saati vereceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız