SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Farklı Bir Takım Görecek

0
Güncellendi - 2016-06-30 00:19:10
BAL Farklı Bir Takım Görecek
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesispor Kulüp Asbaşkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Kafkas, bir kolej takımı hüviyetinde Bölgesel Amatör Lig (BAL)' de yer alacaklarını kaydederek, “Kendi içimizde, öğrencilerimizden oluşturacağımız bir takımla Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edeceğiz” dedi.

Bu sezon BAL'a yükselen İnönü Üniversitesispor’da transfer çalışmaları sürüyor. Kendi oyuncularının yanı sıra üniversitede eğitim gören öğrencilerle görüşen kulüp, bu anlamda kolej havasında bir takım olarak BAL'da mücadele etmeye hazırlanıyor.

“KENDİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BU LİGDE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Kulüp Asbaşkanı Kafkas, iç transferde birkaç oyuncuyla aha anlaştıklarını kaydederek, görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.

Yeni Malatyaspor U-21 takımında forma giyen ve üniversitede okuyan birkaç sporcuyla temas halinde olduklarını dile getiren Kafkas, bu noktada görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Kafkas, Yeşilyurt Belediyspor’da forma giyen ve şuanda boşta olan birkaç sporcuyla da görüştüklerini kaydederek, şunları söyledi: “Kolej takımı olarak BAL Ligi’nde yer alacağız. Bu anlamda kendi içimizden öğrencilerimizi kadroya dahil ediyoruz. Dışarıdan 10 tane transfer yapıp, bu ligde mücadele etme gibi bir durum söz konusu olmaz. Her şeyden önce bu bizim misyonumuza yakışmaz.”

“KADROMUZDA GENÇ YETENEKLERDE OLACAK”

Doç. Dr. Muhammed Emin Kafkas, yaptığı açıklamada farklı bir ayrıntıya da dikkat çekti.

Birçok BAL takımının profesyonelden amatöre dönen oyuncuları kadrosuna katıp, ligde mücadele etmelerine karşın İnönü Üniversitesispor üniversite hatta lise öğrencileriyle ligde yer almaya hazırlanıyor.

Kafkas, genç yeteneklerin kadrolarında yer alacağını ve bu oyuncuların maçlarda şans bulacaklarını ifade etti.

Teknik heyet ile yaptıkları çalışma kapsamında 15-16 yaşındaki yetenekleri kadrolarına katmayı planladıklarını dile getiren Kafkas, “Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim amacımız ligde mücadele ederken zevk alan, genç oyuncuların şans bulduğu bir takım olmak. Yetenekli gençleri kadromuzda barındıracağız. En farklı özelliğimiz bu olacak” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız