SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Hafta Sonu Başlıyor

0
Güncellendi - 2018-09-19 02:46:12
BAL Hafta Sonu Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta yeni sezon heyecanı 23 Eylül Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. BAL'da Malatya ekipleri Pütürge Belediyespor ile Yeşilyurt Belediyespor, ligin ilk haftasında karşı karşıya gelecek.

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. 151 takımın katılımıyla, 11 grupta oynanacak BAL'da Malatya'yı Yeşilyurt Belediyespor ile Pütürge Belediyespor temsil edecek.

Ligin ilk haftasında Pütürge Belediyespor ile Yeşilyurt Belediyespor karşı karşıya gelecek. 23 Eylül Pazar günü Yeşiltepe'de oynanacak olan karşılaşma saat 14.00'de başlayacak.

2.Grup'ta; 1 Sivas, 1 Erzincan, 1,Tunceli, 1 Elazığ, 2 Malatya, 2 Kahramanmaraş, 1 Adıyaman, 2 Gaziantep, 1 Kilis, 2'de Şanlıurfa temsilcisi bulunuyor.

Grupta Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Pütürge Belediyespor'un yanı sıra Sivas Şarkışla Belediyespor, Erzincan Ulalar Belediye Gençlikspor, Tunceli Dersim 62 Spor, Elazığ Hankendispor, Kahramanmaraş 1920 Maraşspor, Kahramanmaraş Elbistan Belediyespor, Adıyaman Kahta Dirilişspor, Gaziantep Araban Belediyespor, Gaziantep Ankas İstiklalspor, Kilis Kilis Belediyespor, Şanlıurfa 11 Nisanspor, Şanlıurfa Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor takımları mücadele edecek.

BAL 2.Grup'ta ilk haftanın programı şöyle:

Pütürge Belediyespor - Malatya Yeşilyurt Belediyespor

Araban Belediyespor- Kilis Belediyespor

11 Nisanspor - Dersim 62 Spor

Kahta Dirilişspor- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor

Hankendispor - 1920 Maraşspor

Ulalar Belediyespor - Ankas İstiklalspor

Elbistan Belediyespor - Şarkışla Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bureli (5 yıl önce)
    Her iki takıma başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla