SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Kapışması M.Yeşilyurt'un

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:40:30
BAL Kapışması M.Yeşilyurt'un
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) Baraj maçında Malatya Yeşilyurtspor, Demirspor'u uzatmalarda 3-1 yenerek, gelecek sezonda BAL Ligi'nde mücadele etme hakkını elinde bulundurdu.

BAL Ligi 3. Grup'ta normal sezonu 7. sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurtspor ile Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nin şampiyonu Demirspor, BAL Ligi için baraj maçı oynadı.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Onur Salık, Necmi Demir ve Soner Sarıoğlu hakem üçlüsü yönetti. 

Mücadeleye iyi başlayan Demirspor, karşılaşmanın 10. dakikasında Uğur'un attığı golle ve 1-0 öne geçti ve ilk yarısı üstün tamamladı. İkinci yarının başında Vahap Yıldıztepe ile 1-1'lik eşitliği sağlayan Malatya Yeşilyurtspor, maça ortak oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç uzatmaya gitti.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikalık uzatması 1-1'lik eşitlikle geçildi. İkinci 15 dakikalık uzatma bölümünde Demirspor'dan Selim ikinci sarı kart sonrası gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Sahada 10 kişi oynayan rakibine karşı üstün bir futbol ortaya koyan Malatya Yeşilyurtspor, 118. dakikada Alican, 120. dakikada Cihan Ak'ın golleriyle karşılaşmayı 3-1 kazandı ve BAL Ligi'nde yoluna devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız