SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Maçına Böyle Çıktılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:20:53
BAL Maçına Böyle Çıktılar
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Tunceli temsilcisi Ovacık Belediye Ulaş Spor'u 4-1 yendi.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Abdurrahman Haymana, Ahmet Çıtak ve Halit Karacabay hakem üçlüsü yönetti.

44 Malatyasporlu futbolcular, takımda son günlerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle sahaya 'Malatya'nın sahipsiz takımı 44 Malatyaspor' ve 'Bizde bu şehrin evlatlarıyız' pankartlarıyla çıktılar.

Teknik direktör İsmail Tekin ve yardımcıların istifa etmesi nedeniyle takımın başında sahaya kulüp ikinci başkanı Fatih İlek çıktı.

Sarı kırmızılılar, ilk yarısını 2-0 üstün tamamladığı karşılaşmayı 4-1 kazandı. 44 Malatyaspor'un gollerini 17 ve 33. dakikada Zafer Sağdıç, 70. dakikada Yusuf Kaygusuz ve 86. dakikada Oğuzhan Akar kaydetti. Ovacık Belediye Ulaş Spor'un tek sayısı ise 57. dakikada Çağdaş Kayaoğlu'ndan geldi.

Tunceli ekibinde Özgür İlter, karşılaşmanın 84. dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

"Birçok takımın bütçesiyle yarışamayız ama futbol olarak yarışıyoruz"

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan 44 Malatyaspor kulüp ikinci başkanı Fatih İlek, "Rakibimiz puansız bir takımdı ama maç zorlu geçti. Onların puana ihtiyacı vardı, bizde de İsmail hocamız görevi bırakmıştı. Hocasız maça çıkmak zordu. Ben yöneticiyim, bugün bana görev düştü. Bende elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım" dedi.

İlek, 44 Malatyaspor olarak daha iyi şartlarda mücadele etmek istediklerini kaydederek, şunları söyledi: "Üst sıralardaki takımlarla aramızda çok büyük bir fark yok. Bu fark kapanabilir. Yalnız ekonomik olarak sıkıntılarımız var. O sıkıntıları halletmeye çalışıyoruz. Bu maça da futbolcularımız 'Malatya'nın sahipsiz takımı 44 Malatyaspor' ve 'Bizde bu şehrin evlatlarıyız' pankartlarıyla çıktılar. Bu pankartlardan da bizim haberimiz yoktu. Futbolcularımız bu pankartlarla sitem etmişler. 44 Malatyaspor olarak devam ediyoruz. Üst sıralara tırmanmaya çalışıyoruz. Belediyelerden bize destek olmalarını bekliyoruz. Malatya Yeşilyurtspor'u Yeşilyurt Belediyesi destekliyor. Biz birçok takımın bütçesiyle yarışamayız ama futbol olarak yarışıyoruz. 1,5-2 milyon TL'lik takımlarla bu ligde yarışıyoruz. Malatya Yeşilyurtspor 700-800 bin TL'lik takım. Bizim 300-400 bin TL'lik takımımız var ama biz hepsinden daha iyi mücadele veriyoruz. Malatya'nın büyüklerinin artık bize sahip çıkması gerekiyor. Bu kulüp kapansın mı? Bu çocuklar nerede oynasın? Malatya'nın yarışmacı bir takımıyız. Destek istiyoruz. Onun dışında sahada elimizden geleni yapıyoruz."

"Futbolcularımıza 55 bin TL borcumuz var"

Futbolculara 55 bin TL borçlarının olduğunu ifade eden İlek, "İsmail hocamız maddi sıkıntıların oyunculara yansıdığı yönünde bir açıklama yapmış. Bende yurt dışındaydım yeni geldim. Hesapları kontrol ettim. Bizim şuan için futbolculara ödememiz gereken 55 bin TL borcumuz var. Bütün kulüplerin borcu var. Bence biz çok iyiyiz. Bu ödenmeyecek bir rakam değil. Bence para problemi yoktu. Biz hocamızı çok seviyoruz. Gitmese çok iyiydi ama kararına saygı duyuyoruz. En kısa zamanda yeni hocamızla anlaşacağız" dedi.

Malatya Yeşilyurt deplasmanda berabere

Bu arada, BAL Ligi'nde Malatya'nın bir diğer temsilcisi Malatya Yeşilyurt ise deplasmanda Hatay ekibi Belen Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız