SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Maçına Kar Ertelemesi

0
Güncellendi - 2016-01-24 17:37:50
BAL Maçına Kar Ertelemesi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta 14. haftada Malatya Yeşilyurtspor ile Adıyaman 1954 Spor arasında oynanması gereken karşılaşma, Malatya'da etkili olan kar yağışı sonrası Yeşiltepe 1 noul sahanın kapanması nedeniyle ertelendi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, Türkiye Kadınlar Futbol Ligi'nde Malatya Bayanlar Spor Kulübü ile Ufuk Keleş Gençlik Spor maçının 12.00'da başlayacağından dolayı ilk olarak Yeşiltepe 3 nolu sahayı temizledi.

Kar temizleme çalışmalarında çalışan iki araç daha sonra Malatya Yeşilyurtspor ile Adıyaman 1954 Spor arasında Yeşiltepe 1 nolu sahada 13.30'da oynanacak olan karşılaşma için diğer sahaya geçti.

Karşılaşmanın Van Bölgesi hakemi Burak Uğurlu, görevlilerle ve kulüp yetkilileriyle yaptığı görüşme sonrası maçın başlama saati olan 13.30'a kadar bekledikten sonra maçın oynanamayacağına karar verdi ve karşılaşmayı erteledi.

Hakem Uğurlu, maçın oynanamayacağını Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) iletti. Karşılaşma, TFF'nin ileri günlerde belirleyeceği bir günde oynanacak.

6e715e9a-ff29-4fd1-804a-bf424d34ec94"HAVA ŞARTLARI MAÇ OYNAMAYA MÜSAİT DEĞİL"

Adıyaman 1954 Spor'un yöneticisi Abuzer Şahin, "İkinci yarının ilk maçı için Malatya'ya geldik. Çok olumsuz bir hava vardı. Gözlemci ve hakem arkadaşlar maçın oynanamayacağı yönünde karar verdiler. Maç oynanmayacak" dedi.

Şahin, amatör statüde maçı bir sonraki güne erteleme gibi bir maddenin bulunmadığını kaydederek, karşılaşmanın ileriki bir tarihte oynanacağını belirtti.

"MAÇ İLERİKİ BİR TARİHTE OYNANACAK"

Malatya Yeşilyurtspor'un kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu ise, "Normalde profesyonel liglerde maçın bir gün sonraya ertelenmesi hakemin yetkisindedir. Ama BAL Ligi'nde bu federasyonun yetkisinde. Tabi saha şartları maç oynamaya elverişli değil. Federasyonda, hakemlere maçın ileriki bir tarihte oynanması tebligatını yaptı. Hakemler her iki takımın eseme listelerini alıp, federasyona gönderecek" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız