SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Malatya Derbisi 3. Haftada

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:26:13
BAL Malatya Derbisi 3. Haftada
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) 2015-2015 sezonunu fikstürü çekildi. BAL Ligi'nde yer alan 44 Malatyaspor ile Malatya Yeşilyurtspor, ligin 3. haftasında karşı karşıya gelecek. 

44 Malatyaspor ile Malatya Yeşilyurtspor, 2015-2016 sezonunda 2. Grup'ta mücadele edecek. Elazığ Yolspor, Elbistan Belediyespor, Belen Belediyespor, Suruç Gençlik Spor, Şehit Kamil Belediyespor, Elaziz Belediyespor, Kilis Belediyespor, Ovacık Belediye Ulaş Spor, Adıyaman 1954 Spor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ve İslahiyespor takımlarının yer aldığı grupta; 44 Malatyaspor ilk hafta sahasında, Malatya Yeşilyurtspor ise deplasmanda oynayacak. 

Ligin ne zaman başlayacağı hakkında TFF'den henüz bir açıklama yapılmazken, 44 Malatyaspor ligin ilk haftasında sahasında Belen Belediyespor ile Malatya Yeşilyurtspor ise Adıyaman 1954 Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

44 Malatyaspor ile Malatya Yeşilyurtspor arasındaki derbi maç ise ligin üçüncü haftasında oynanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız