SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatya Derbisi Oynandı

0
Güncellendi - 2016-10-10 03:07:04
BAL'da Malatya Derbisi Oynandı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta Malatya derbisinde Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile İnönü Üniversitesispor karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan karşılaşma 0-0 sonuçlandı.

Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Mehmet Semih Güçlü, Soner Sağıroğlu, Erkan Türemiş hakem üçlüsü yönetti.

Yeşilyurt Belediyespor sahaya Mahir Kamacıoğlu, Bedrettin Bulguru, Erdem İsotçu, Mehmet Ali Kayailli, Cihan Ak, Vedat Taşdemir, Harun Aytemur, Ziya İstek, Yusuf Kaygusuz, Ndong-Meye Laurys ve Erdal Küçükkara on biriyle çıktı.

İnönü Üniversitesispor ise Enes Pehlivan, Yunus Emre Kutlu, Cumali Özdal, Enes Filiz, Garip Erayabakan, Oğuzhan Akgül, Meriç Akpınar, Ramazan Çavuş, Ebukebir Bozan, Kerem Özdemir ve Ebubekir Yardım on biriyle mücadele etti.

Sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan ancak iki hafta sonunda 3 puan toplayabilen Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile iki hafta sonunda hanesine 1 puan yazdırabilen İnönü Üniversitesispor galibiyet için kıyasıya mücadele etti. Birçok gol pozisyonunun yakalandığı karşılaşmanın ilk yarısında takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da iki Malatya ekibi galibiyet için varını yoğunu ortaya koydu. Takımlar yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve maç 0-0 berabere sonuçlandı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 3 hafta sonunda 4 puan toplayarak, şampiyonluk yolunda rakiplerinin puan kaybettiği haftada büyük bir yara aldı. İnönü Üniversitesispor ise 3 hafta sonunda hanesine 2 puan yazdırabildi.

TECRÜBELİ HOCAYLA ÖĞRENCİSİNİN MAÇI OLDU

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile İnönü Üniversitesispor arasında oynanan karşılaşma birçok ilke sahne oldu.

Bu sezon BAL Ligi’ne yükselen ve tarihinde ilk kez BAL Ligi’nde mücadele eden İnönü Üniversitesispor, ligde ilk kez Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Öte yandan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u çalıştıran İsmail Tekin’in Malatya Belediyespor’dan (Yeni Malatyaspor) öğrencisi olan Murat Kurt, İnönü Üniversitesispor’un başında hocasına karşı mücadele etti.

Geçen sezon Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un formasını giyen Yunus Emre Kutlu ve Ramazan Çavuş, İnönü Üniversitesispor formasıyla eski takımlarına karşı mücadele etti.

44 Malatyaspor’da forma giyen İnönü Üniversitesispor’un futbolcusu Kerem Özdemir ile yine geçen sezon 44 Malatyaspor’da oynayan Harun Aytemur ve Erdem İsotçu da derbide farklı takımlarda karşı karşıya geldi.

GRUPTA ENTERESAN SONUÇLAR ALINDI

BAL 2. Grup’ta üçüncü haftada enteresan sonuçlar alındı. Şampiyonluk iddiası bulunan ekiplerden Adıyaman 1954 Spor Kulübü sahasında 1920 Maraşspor’a 1-0 mağlup olurken, Şehit Kamil Belediyespor, deplasmanda 90+7’de kalesinde gördüğü golle Elazığ Yolspor’a 1-0 yenildi. Karaköprü Belediyespor ise evinde Kahramanmaraş Fidanspor’a 1-0’la boyun eğdi.

Grup’ta alınan sonuçlar şöyle:

Karaköprü Belediyespor-Kahramanmaraş Fidanspor: 0-1

Elazığ Yolspor-Şehit Kamil Belediyespor: 1-0

Adıyaman 1954 Spor-1920 Maraşspor: 0-1

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-İnönü Üniversitesispor: 0-0

Araba Belediyespor-Elazığ DSİ: 3-1

Kahramanmaraş Sakaryaspor-62 Pertekspor: 0-1.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

balmaç

bal1

balmaç1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kamil (7 yıl önce)
    Ne oldu bu sampiyon yesilyurt a memleketin parasini anca çarçur etsinler ismail tekin ve ekibi derhal istifa
    0
    0
    Yanıtla