SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Play-Off 1. Kademe Maçları Hafta Sonu Oynanacak

0
Güncellendi - 2019-05-01 15:31:01
BAL Play-Off 1. Kademe Maçları Hafta Sonu Oynanacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) Play-off'ta 1.kademe maçları 4-5 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 1.kademeyi bay geçirecek. 11 takımdan 9'u 3.Lig'e yükselme şansını elde edecek.

Ağrı 1970 Spor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Kelkit Belediye Hürriyet Spor (Gümüşhane), Yozgatspor 1959 FK, 68 Aksaray Belediye Spor, Akşehir spor (Konya), Bucak Belediye Oğuzhan Spor (Burdur), Somaspor (Manisa), Belediye Derince Spor (Kocaeli), 1877 Alemdağ Spor (İstanbul) ve Modafen Spor (İstanbul) gruplarını birinci sırada tamamlayarak, Play-off'ta mücadele etme hakkını elde etmişti.

2018-2019 sezonu Spor Toto BAL play-off müsabakaları 1.kademe maçları 4-5 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Maçların programı şöyle:

4 Mayıs

15.00 Bucak Belediye Oğuzhanspor-Somaspor (Denizli Atatürk Stadı)

15.00 1877 Alemdağspor-Modafenspor (Yalova Atatürk Stadı)

5 Mayıs

15.00 Kelkit Belediye Hürriyetspor-Yozgat 1959 FK (Ordu 19 Eylül Stadı)

15.00 68 Aksaray Belediyespor-Akşehir Spor (Mersin Şehir Stadı)

11 takım içerisinde yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise kendisi gibi kurada bay çeken Ağrı 1970 Spor ile ikinci kademede karşı karşıya gelecek. Mücadelenin hangi statta ve hangi gün oynanacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız