SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Play-Off 2. Kademe Maç Programı

0
Güncellendi - 2019-05-07 17:10:31
BAL Play-Off 2. Kademe Maç Programı
A- A+ PAYLAŞ

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play-off 2. Kademe müsabakaları programı açıklandı.

1.Kademe müsabakaları sonunda 4 takım TFF 3.Lig'e çıkmaya hak kazandı. 2. Kademede oynanacak 3 müsabakanın galipleri ve 3. Kademede oynanacak 2 müsabakanın galipleri ile birlikte toplam 9 takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanmış olacak.

1.Kademede bay çeken Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yine kendisi gibi kurada bay çeken Ağrı 1970 Spor ile Trabzon'da karşı karşıya gelecek. 12 Mayıs Pazar günü 15.00'da Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak olan karşılaşmanın TRT Kurdi'den canlı yayınlanacağı öğrenildi.

Spor Toto BAL Play-off 2. Kademe maç programı şöyle:

12 Mayıs Pazar

15.00 Ağrı 1970 Spor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor (Trabzon-Şenol Güneş Spor Kompleksi)

15.00 Yozgatspor 1959 FK-Akşehirspor (Bolu-Atatürk Stadı)

15.00 Bucak Belediye Oğuzhanspor-Belediye Derince Spor (Kütahya-Tavşanlı Ada Stadı).

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • SONER ÇELİK (4 yıl önce)
    Biz Kelkit Belediye Hürritet Spor Olarak Yozgat 1959 FK yı yenip 3.Lige Çıkmayı Başardık. Diğer takımlara Başarılar Diliyorum
    0
    0
    Yanıtla