SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balan'la Sözleşme

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da, Teknik Direktör Nihat Balan ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde, Futbol Şube Sorumlusu Özcan Dündar ile Stat ve Taraftar Sorumlusu Mehmet Aydın'da hazır bulundu.

İmza töreninde bir konuşma yapan Futbol Şube Sorumlusu Özcan Dündar, "İç transferde Teknik Direktörümüz Nihat Balan ile yeniden anlaşma sağladık. Nihat hocamızı yakından tanıyoruz. Takımı şampiyon yaptı. Camiaya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Nihat Balan ise geçen sezon kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiklerini kaydederek, "Sezonu iyi bir şekilde kapattık. Yeni bir başlangıç olması adına bizim ve ilimiz adına güzel bir adım oldu. Ama bu sezon için daha dikkatli olacağız. Birlik ve beraberlik sağlandı. Bizden beklenen çalışmalara devam edeceğiz. Tribünlerden geldiğimiz, alt yapısından yetiştiğimiz ve her bünyesinde görev yaptığımız bir yerde farklı bir misyon üstlendik. Yabancı olduğumuz
bir camia değil. Bu sezonda bıraktığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu.

Stat ve Taraftar Sorumlusu Mehmet Aydın da, "3. Lig'den 2. Lig'e çıkış başarısının en büyük mimarı Nihat Balan'dır. Bu nedenle hocamızla devam ettiğimiz için çok mutluyuz. Yeni Malatya Spor, Malatya'nın yeni temsilcisidir. 2 milyon ya da 3 milyon Malatyalıyı temsil ediyoruz. Biz görevimizin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Nihat Balan'ın yardımcı antrenörlüklerini ise, geçen sezon birlikte çalıştığı Sinan Alkış ile bu sezon yeni görev yapacak olan kaleci antrenörü Süleyman Kale yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız