SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balanlı GATA'ya Kaldırıldı

A- A+ PAYLAŞ

Balyoz soruşturması kapsamında, darbe suçlamasıyla önceki gün Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Hasdal Cezaevi’ne konulan Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Bilgin Balanlı, dün sabah saatlerinde rahatsızlandı. Balanlı hemen GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’ne kaldırıldı.
‘Vardiya Bizde’ ziyareti
Balyoz sanığı emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın eşi Nilgün Doğan, Vardiya Bizde Platformunun sözcüsü olarak Balanlı’yı GATA’da ziyarete gitti. Balanlı’yla tutuklu olduğu için görüşemediğini belirten Doğan, “Koridorun sonundaki odada yatıyor. Koridorun girişinde bir masa var, astsubaylar girişe izin vermiyor. Ziyarete gelenleri deftere kaydediyorlar” dedi. Doğan, “Balanlı Paşamızın sağlık durumunu, doktorları çıktığı için öğrenemedim. Paşamıza yapılan bu tutuklama kararı, hepimizi derinden üzdü” diye konuştu.
Kalp rahatsızlığı mı?
Geçtiğimiz cuma ifadeye gitmesi beklenen Org. Balanlı’nın avukatı Şeref Dede, müvekkilinin kalp rahatsızlığı bulunduğu gerekçesiyle savcılığa bir rapor sunmuştu. Balanlı’nın bu rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı sanılıyor. Ancak Balanlı’nın durumuyla ilgili net bir açıklama yapılmadı. Avukatları Balanlı’nın GATA’ya sevki ve sağlık durumuyla ilgili bilgilerinin olmadığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız