SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balata Yandı...

A- A+ PAYLAŞ

Orduspor'un fiyakasını Malatya bozarken, K.Yaka Samsun'un canını yaktı. G.Antep'te son saniyede gülen OFTAŞ liderliği kaptı.

Türk Telekom Lig A'da ilk yarının sonlarına doğru ortalık karıştı. Takımların zirve yarışı, ilk 6'ya girme mücadelesi ve alt sıralardan kurtulma çabası süpriz sonuçları da beraberinde getiriyor. İyi bir çıkış yakalayan Samsunspor, önde götürdüğü maçta konuk Karşıyaka'dan 90'da yediği golle bir puana razı oldu. Orduspor, Malatyaspor deplasmanında fren
yaptı ve balataları yaktı...

Zirve OFTAŞ'ın

Malatya ise bu galibiyetiyle kendine geldi. Lider İstanbul Büyükşehir Belediye, Diyarbakır deplasmanından 1 puanla dönünce koltuğunu kaybetti. Ligin genç ekibi OFTAŞ, Gaziantep Büyükşehir Belediye'yi deplasmanda son saniye golüyle devirip liderliği ele geçirdi. İstanbulspor'u Türk Telekom karşısında Baliç uçururken Boğalar maçı 3-2 kazanmayı bildi.

Paşa çok rahat

Uşak, can havliyle Kocaeli'nden puan çıkardı. Aşigolar, Körfez'den 1 puanla dönerek umut tazeledi. Altay, Sebat'ı iyice dibe itti. Siyah-beyazlılar maçı 2-0 kazanarak haftayı üç puanla kapadı. Kasımpaşa ise Mardin'i 3-0 yenerek zirve takibine devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız