SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da 2. Haftanın Ardından

0
Güncellendi - 2017-10-02 21:19:31
BAL'da 2. Haftanın Ardından
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) Ligi 2. Grup’ta ikinci hafta büyük bir heyecana sahne oldu. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un bay geçtiği haftada İnönü Üniversitesispor, sahasında Elazığ Yolspor ile 1-1 berabere kaldı. BAL Ligi 2. Grup’ta ikinci haftada 6 karşılaşmada 2 karşılaşmada gol sesi çıkmazken, toplam 8 gol atıldı.

İNÖNÜ İKİ HAFTADA İKİ BERABERLİK ALDI

Malatya ekibi İnönü Üniversitesispor, ligin ikinci maçında Yeşiltepe 1 nolu sahada konuk ettiği Elazığ Yolspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar, karşılaşmada Eray Baba'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelede yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Malatya temsilcisi, Elazığ Yolspor'un attığı gole engel olamadı ve ikinci maçından da bir puanla ayrıldı.

İnönü Üniversitesispor ligin üçüncü haftasında deplasmanda Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ile karşı karşıya gelecek.

ADIYAMAN DEPLASMANDA YARA ALDI

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Adıyaman 1954 Spor, Elazığ ekibi Grup Merkez Hasar Hankendispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Ligin ilk haftasında sahasında grubun iddialı ekiplerinden Araban Belediyespor’u 3-0 yenerek, sezona farklı bir başlangıç yapan Adıyaman 1954 Spor, Grup Merkez Hasar Hankendispor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak, haftayı 4 puanda tamamladı.

TUNCELİ EKİPLERİ ZİRVEDE

Geride kalan sezon Spor Toto 3. Lig’den BAL Ligi’ne düşen Dersimspor, bu sezon yeniden 3. Lig’e yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Ligin ikinci haftasında deplasmanda 1920 Maraşspor’a konuk olan Dersimspor, sahadan 1-0 üstün ayrılarak, puanını 6’ya yükseltti ve haftayı averajla ikinci sırada tamamladı.

Kahramanmaraş ekini 1920 Maraşspor ise iki maç sonunda henüz puanla tanışamadı. Kahramanmaraş temsilcisi ligin ilk haftasında deplasmanda Malatya Yeşilyurt Belediyespor'a mağlup olmuştu. 1920 Maraşspor, iki haftada aldığı iki mağlubiyetle ligin son sırasına demirledi.

Bölgesel Amatör Lig'de ikinci sezonunu yaşayan 62 Pertekspor, bu sezon yatırım yaparak başladığı grupta fırtına gibi esiyor.

Dersimspor'un 3. Lig'den düşmesinden Bal Ligi 2. Grupta Dersimspor haricinde iddialı konumda bulunan 62 Pertekspor, teknik direktörlük görevine sezonun başında o bölgenin yabancısı olmayan Erhan Koç'u getirdi. Dersimspor ile daha önce 3. Lig'e çıkma başarısını yakalayan başarılı teknik adam, iki haftası geride kalan ligde 6 puanla zirvede yer alıyor. Sahasında bu hafta Dumlupınarspor'u konuk eden 62 Pertekspor sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız