SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da 2. Yarı Başlıyor

0
Güncellendi - 2020-01-16 01:54:36
BAL'da 2. Yarı Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta ikinci yarı heyecanı 19 Ocak’ta oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde ikinci yarı 19 Ocak’ta başlayacak. 14.hafta karşılaşmaları kapsamında Pütürge Belediyespor, sahasında Siverek Belediyespor’u konuk ederken, Malatya İdmanyurdu ise deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 

Spor Toto BAL 2.Grup’ta ilk yatıda oynadığı 13 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 9’da mağlubiyet alarak 7 puanla 12.sırada yer alan Pütürge Belediyespor, ikinci yarının ilk haftasında sağasında Siverek Belediyespor’u konuk edecek. 19 Ocak Pazar günü Pütürge İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. 

Grup’ta ilk yarıda 13 haftalık bölümde 4 galibiyet, 1 beraberlik, 8’de mağlubiyetle 13 puan toplayan ve 10.sırada yer alan Malatya İdmanyurdu ise ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 19 Ocak Pazar günü Şutim Futbol Dünyası Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız