SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da 44 Malatya Berabere

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:53:13
BAL'da 44 Malatya Berabere
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta 44 Malatyaspor ile Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 1-1 berabere kaldı. 

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Metehan Alpat, Davut Uluçay ve Serhat Akgül hakem üçlüsü yönetti. Sevgi Kaya ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. 44 Malatyaspor, 70. dakikada Cuma Nasır'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, 85. dakikada Osman'ın attığı golle 1-1'lik eşitlik yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca ekipler sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan 44 Malatyaspor'un kaptanı Cuma Nasır, "Sahamızda oynadığımız ilk maçı kazanmak istiyorduk. İyi mücadele ettik ama son dakikada şanssız bir gol yedik. İnşallah bundan sonraki maçlarda puan kayıplarını telafi ederiz" dedi.

M.YEŞİLYURT MAÇI ERTELENDİ..

Bu arada Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta Şanlıurfa Suruçspor ile Malatya Yeşilyurtspor arasında bugün oynanması gereken mücadele tatil edildi. 

Şanlıurfa Suruç'ta emniyet ekiplerinin, sınır hattında görevlendirilmesi nedeniyle, Suruç İlçe Stadı'nda Şanlıurfa Suruçspor ile Malatya Yeşilyurtspor arasında oynanacak olan karşılaşmaya polis gönderilemedi. Bir süre güvenlik görevlilerinin gelmesini bekleyen maçın hakemi Mehmet Akalın, maça polis görevlendirilmemesi sonrası 'güvenlik sorunu' nedeni ile karşılaşmayı tatil etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız