SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da 44 Malatya Berabere

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:49:30
BAL'da 44 Malatya Berabere
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Grupta mücadele eden 44 Malatyaspor, ligin 12’nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ligin zayıf ekiplerinden Elazığ Yolspor’u konuk etti. Sarı kırmızılılar karşılaşmada golsüz beraberlikle ayrıldı.

Bölgesel Amatör Ligi heyecanı 12’nci hafta heyecanı sona erdi. 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 44 Malatyaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Elazığ temsilcisi Elazığ Yolspor’u konuk etti. Sahasında rakibi ile golsüz berabere kalan sarı kırmızılılar, 4 haftada sadece bir beraberlik alarak, ligdeki kötü gidişata dur diyemedi. Sahadan 1 puan ile ayrılan sarı kırmızılılar, puanın 13’e çıkardı. Grupta 8’nci sıraya gerileyen sarı kırmızılılarda, lider ile Elaziz Belediyespor ile puan farkını 14’e çıkardı. Zorlu doksan dakikayı Bingöl bölgesinden Yusuf Aydın, Zuhat Kaya ve Zahit Yanılmaz üçlüsü yönetti.

Ligdeki kötü gidişata dur demek isteyen 44 Malatyaspor, ligin zayıf ekiplerinden Elazığ Yolspor’u sahasında konuk etti. İlk yarıda gol sesinin çıkmadığı karşılaşmada, ikinci yarı ataklarını artıran sarı kırmızılılar bu ataklardan eli boş döndü. Karşılaşmanın son dakikalarında rakip kalede gol için iyice ataklarını artıran sarı kırmızılılar, Yusuf Kaygusuz ile net iki gol pozisyonundan yararlanamadı ve karşılaşmada 0-0 eşitlikle ayrıldı. Son dört hafta da ilk puanın alan sarı kırmızılılar, ligdeki kötü gidişatını bu haftada sürdürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız