SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da 44 Malatya Berabere

A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta 44 Malatyaspor, 10 kişi oynadığı maçta Adıyaman Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Bu arada, Bölgesel Amatörde yeralan diğer bir Malatya takımı Malatyaspor ise haftayı maç yapmadan geçirdi. 
Yeşiltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Mersin Bölgesi hakemlerinden Ferit Gün yönetti. Gün’ün yardımcılıklarını Adana Bölgesinden Mehmet Fatih Deliçay ile Süleyman Güdek yaptı. Malatya Bölgesi’nden Songül Çoban ise 4. hakem olarak görev yaptı. 
  
44 Malatyaspor sahaya, Ergül, Ahmet, Halil İbrahim, Cumali, Ömür, Hamdi, Salih, Raif, Oğuz, Zafer ve Kürşat on biriyle çıkarken, Adıyaman Belediyespor, Ahmet, Mahmut, Aydın, Burak, Kadir, Erkan, Mehmet, Zeki, Alican, Ayhan ve Oğuz on biriyle mücadele etti. 
  
Karşılaşmanın 36. dakikasında Ömür, Ahmet Filiz’in pasında topu ağlara göndererek 44 Malatyaspor’u 1-0 öne geçirdi. Maçın hakemi Ferit Gün, karşılaşmanın 44. dakikasında 44 Malatyaspor’dan Zafer ‘i kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Kart sonrası saha içerisi karışırken, hakem güvenlik görevlilerini çağırdı. Tartışma büyümeden önlendi. Karşılaşmanın ilk yarısı 44 Malatyaspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Maçın hakemi, itirazlarından dolayı 44 Malatyaspor Antrenörü Hakan Çalışkan’ı tribüne gönderdi. 
  
Karşılaşmanın ikinci yarısına Adıyaman Belediyespor iyi başladı. 49. dakikada Adıyaman Belediyespor’lu forvet oyuncusu Ayhan, 44 Malatyaspor ceza alanında yaşanan karamboldan yararlanarak, topu ağlara gönderdi ve durumu 1-1’e taşıdı. Karşılaşmada başka gol olmayınca müsabaka 1-1 sona erdi. 
 
Müsabaka sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan 44 Malatyaspor kulüp başkanı Barış Bingöl, “Geçen hafta Malatyaspor ile berabere kalmıştık. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Müsabakada çok sarı kart gördük. Futbolcuları anlamıyorum. Tecrübeli bir ekibiz, iyi bir futbolcu kadromuz var. Bu kadar ucuz kartlar görmeye gerek yoktu. Hakemde en ufak bir şeyde hemen sarı kart verdi. Buna da bir anlam veremedim. Berabere kaldık. Önümüzdeki haftalara bakacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız