SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da 44 Malatya Farklı Galip

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:12:10
BAL'da 44 Malatya Farklı Galip
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta 44 Malatyaspor, Elazığ temsilcisi Yurtbaşı Belediyespor’u 5-0 mağlup etti.

Yeşiltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Çağdaş Kaleli, Mehmet Can Taşkın ve Sertaç Şükrü Kaplan hakem üçlüsü yönetti. 

44 Malatyaspor Emrah, Savaş, Vahit, Kemal, Mesut, Cuma, Halil İbrahim, Zafer, Salih, Yusuf ve Kenan on biriyle, Yurtbaşı Belediyespor ise Ahmet, Ferhat, Ensari, Mehmet, Emrah, Cihan, Murat Yüzgeç, Hüseyin, Ergün, Ali ve Murat Sürücü on biriyle mücadele etti. 

44 Malatyaspor, karşılaşmanın ilk yarısını 38.'inci dakikada Mesut’un attığı golle 1-0 üstün tamamladı. İkinci yarıda oyunu rakip alana yığan sarı kırmızılı takım 67’nci dakikada Cuma’nın uzaktan attığı golle farkı 2’ye çıkardı. Oyuna ikinci yarıda giren Cumali 84’üncü dakikada farkı 3’e çıkaran golü kaydetti. Halil İbrahim, 89’uncu dakikada Yusuf’tan aldığı pası gole çevirerek durumu 4-0’a getirdi. Karşılaşmada perdeyi kapatan golü ise 90’ıncı dakikada Yusuf attı. 

İlk yarının son maçında Yurtbaşı Belediyespor’u farklı yenen 44 Malatyaspor, Payas Belediyespor 1975 ile puanlarını eşitledi ancak ilk yarıyı averajla ikinci sırada tamamladı. 

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESPOR-MALATYA İL ÖZEL İDARESPOR MAÇI ERTELENDİ

Öte yandan Pazar günü 13.30’da Elazığ Özel İdare Müdürlüğü Sentetik Çim Sahada Elazığ İl Özel İdarespor ile Malatya İl Özel İdarespor arasında oynanması gereken karşılaşma sahanın karla kaplı olması nedeniyle ertelendi. 

Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Saha futbol oynamaya elverişli olmadığı ve karşılaşmanın iptal edildiği bizlere iletildi. Bizde Elazığ’a gitmedi. İlerleyen günlerde karşılaşmanın ne zaman oynanacağı bizlere iletilecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız