SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Deplasman Galibiyeti

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:55:09
BAL'da Deplasman Galibiyeti
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup'ta mücadele eden Malatya İl Özel İdarespor, kendi sahasında Elazığ temsilcisi Yurtbaşı Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. 44 Malatyaspor ise deplasmanda Kilis Belediyespor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

MALATYA'DA..

Yeşiltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Mehmet Nuri Yalçın, Veysel Aşanboğa ve Mehmet Mübarek Bora hakem üçlüsü yönetti.

Malatya İl Özel İdarespor’un gollerini 51’inci dakikada Ümit, 78’inci dakikada Murat Avcu atarken, Yurtbaşı Belediyespor’un gollerini 21’inci dakikada Muhammet, 48’inci dakikada Ali Demir kaydetti.

Karşılaşmada ayrıca Yurtbaşı Belediyespor’da Bekir 47’inci dakikada, Malatya İl Özel İdarespor’da ise Fuat 55’inci dakikada kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı.

Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner, Yurtbaşı Belediyespor karşılaşmasının kendileri için 6 puan değerinde olduğunu ancak bireysel hatalardan yedikleri gollerle sahadan 2-2 berabere ayrıldıklarını söyledi.

KİLİS'TE..

4. grupta şampiyonluk mücadelesi veren 44 Malatyaspor ise deplasmanda Kilis Belediyespor'la karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım, rakibini 64. dakikada Ali Kunter'in attığı golle 1-0 yendi ve iddiasını sürdürdü.

FOTOĞRAF: BAL liginde Malatya İl Özel İdare- Elazığ Yurtbaşı Belediye maçından (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız