SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Deplasman Galibiyeti

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:58:58
BAL'da Deplasman Galibiyeti
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta Malatya İl Özel İdarespor, Şanlıurfa temsilcisi Birecik Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Deplasmanda Siverek Belediyespor ile karşı karşıya gelen 44 Malatyaspor ise 2-0 galip geldi.

Yeşiltepe Stadı’nda oynanan İl Özel İdare-Birecik Belediyespor maçını Mustafa Kemal Akyazı, Akif Doğan ve Fatih Saygılı hakem triosu yönetti.

Birecik Belediyespor karşılaşmanın 5’nci dakikasında İbrahim ile 1-0 öne geçti. Malatya İl Özel İdarespor, karşılaşmanın 90’ncı dakikasında Ali Şimşek ile eşitliği sağladı. Karşılaşmanın kalan dakikasında başka gol olmayınca iki takım sahadan1’er puanla ayrıldı.

Öte yandan 44 Malatyaspor, deplasmanda Şanlıurfa ekibi Siverek Belediyespor’u 2-0 yendi. Sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 5’nci dakikada İbrahim ile 22’nci dakikada Zafer kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız