SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Farklı Galibiyet

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:25:26
BAL'da Farklı Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta 44 Malatyaspor, Gaziantep temsilcisi Şehit Kamil Belediyespor'u 4-1 yendi. 

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Mehmet Ali Geniş, Murat Usta ve Fatih Saygılı hakem üçlüsü yönetti.

44 Malatyaspor ilk yarısını 3-0 önde tamamladığı karşılaşmayı, 4-1 kazanarak zirve takibini sürdürdü. 44 Malatyaspor'a galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Halil İbrahim Uzun, 25. dakikada Okan Yurttaş, 29. dakikada Kouakou Herve Amani ve 88. dakikada Lucas Sebastian Rodriguez attı. Şehit Kamil Belediyespor'un tek sayısı 67. dakikada Hasan'dan geldi. 

Şehit Kamil Belediyespor'da 88. dakikada Tahsin Akatay kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Bu arada, BAL'daki diğer Malatya temsilcisi İl Özel İdarespor ise, rakibi İskenderunspor 1967 maça çıkmadığı için maçını hükmen kazanmış oldu.

KADINLAR LİGİ'NDE FARKLI MAĞLUBİYET..

Öte yandan, Kadınlar Futbol 2. Ligi 8. grupta mücadele eden Malatya Bayanlarspor, İnönü Üniversitesi sahasında oynanan maçta rakibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 5-1 mağlup oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız