SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Gruplar Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:19:44
BAL'da Gruplar Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde Malatya Yeşilyurtspor ile 44 Malatyaspor, bu sezon 2. Grup'ta mücadele edecek. 

Bölgesel Amatör Lig'de 2015-2016 Sezonu Statüsü ve grupları belli oldu. TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez bugün yaptığı açıklamada Bölgesel Amatör Lig'de 2015-2016 sezonunun 12 grupta oynanacağını ve fikstür çekiminin 4 Eylül'de İstanbul'da yapılacağını açıkladı.

Ali Düşmez'in lig statüsü ile ilgili açıklamaları şöyle: "Tarihte ilk kez Türkiye'nin 81 ilinin katılımıyla 157 kulübün mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig, 12 grupta oynanacak. Bu grupları belirlerken bölgesel dağılımın yanı sıra mevsim şartları ve ulaşım imkanlarına da özen gösterdik. BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak. Ben sezonun dostluk ve fair play anlayışı çerçevesinde, başarının elbette hedeflendiği ancak bu kavramların ön plana çıkarıldığı bir anlayışla oynanmasını umut ediyorum. Türkiye Futbol Federasyonu olarak hedefimiz amatör futbolun en kıymetli organizasyonun en üst düzeyde, profesyonel bir şekilde organize edilmesidir. Buna da tam olarak hazır olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum."

-12 grup oluşturuldu-

BAL Ligi için bu sezon 12 Grup oluşturuldu. Malatya'yı BAL Ligi'nde temsil edecek olan 44 Malatyaspor ve Malatya Yeşilyurtspor, 2. Grup'ta yer aldı. Grup'ta bu sezon 13 takım mücadele edecek. 

İki Malatya ekibinin yer aldığı 2. grupta, Elazığ'dan 2, Şanlıurfa'dan 2, Gaziantep'ten 2, Tunceli'den 1, Adıyaman'dan 1, Kahramanmaraş'tan 1, Kilis'ten 1 ve Hatay'dan 1 takım bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız