SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Gruplar Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:30:33
BAL'da Gruplar Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele eden 44 Malatyaspor ile Malatya İl Özel İdarespor’un grubu belli oldu. 

2013-2014 sezonu Bölgesel Amatör Lig grupları, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez başkanlığında toplanan Amatör İşler Yürütme Kurulu’nun yaptığı toplantıda belirlendi.

Türkiye'nin en üst amatör futbol ligi olan BAL'da, 2013-2014 sezonunda toplam 155 takım 11 grupta mücadele edecek. BAL'da 2 grup 15 takımdan, 8 grup 14 takımdan, 1 grup ise 13 takımdan oluşuyor.

2013-2014 Sezonu BAL'dan, Spor Toto 3. Lig'e yükselecek toplam 9 takım, gruplarını birinci ve ikincilerinin katılacağı play-off müsabakaları sonrasında belirlenecek.

BAL müsabakaları, 3. ve 7. Grup'ta 14-15 Eylül 2013 tarihinde, diğer gruplarda ise 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde başlayacak.

Malatya ekipleri 44 Malatyaspor ile Malatya İl Özel İdarespor 3. Grup’ta mücadele edecek. 15 takımın bulunduğu 3. Grup’ta şu takımlar yer alıyor: Adıyaman İl Özel İdarespor, Elazığ İl Özel İdarespor, Elazığ Yolspor, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor, Şehit Kamil Belediyespor, İskenderun 1967, Reyhanlı Belediyespor, Erzin Belediyespor, 44 Malatyaspor, Malatya İl Özel İdarespor, Elbistan Belediyespor, Türkoğlu Belediyespor, Birecik Belediyespor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ve Kilis Belediyespor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız