SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da İki Galibiyet

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:01:49
BAL'da İki Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup’ta Malatya İl Özel İdare ve 44 Malatyaspor rakiplerini mağlup ettiler.

ÖZEL İDARE 3-1 YENDİ..

Malatya İl Özel İdarespor sahasında, Elazığ Yolspor’u 3-1 yendi. 

Yeşiltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Murat Göze, Yüksel Başer ve Emrah Okan hakem üçlüsü yönetti. 

Malatya İl Özel İdarespor’un gollerini dakika 3’te Engin, dakika 75’te Korhan ve dakika 89’da Okan kaydetti. Elazığ Yolspor’un tek sayısı dakika 40’ta Okan’dan geldi.

44 MALATYA ELAZIĞ'DA GALİP

Malatya’nın BAL Ligi 3. Grup’taki bir diğer temsilcisi 44 Malatyaspor, deplasmanda Elazığ İl Özel İdarespor’u 2-0 yendi. 

Elazığ Sentetik Sahada oynanan karşılaşmayı Mehmet Şükrü Közcü, Özcan Sultanoğlu ve Mülazim Argız hakem üçlüsü yönetti.

44 Malatyaspor’un gollerini dakika 70’te Lucas Sebastian Rodriguez ile dakika 74’te Selim Dağ kaydetti. 

44 Malatyaspor’da Harun Aytemur dakika 85’te kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 

MALATYA AMATÖR LİGLERDE..

Bu arada U-17 Ligi’nde 5’inci haftada 22 gol atıldı. Karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle: Karakavakspor- Sanayispor: 1-0, Malatya Fenerspor-Demirspor: 2-2, 44 Malatyaspor-Telekomspor: 2-5, 1932 Malatya  Gücü-Malatya İl Özel İdarespor: 1-1, Kale Gençler Birliği-Battalgazi Belediyespor: 7-1.

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde 5i’nci haftada alınan sonuçlar şöyle: Malatyaspor- Doğanşehir Belediyespor: 3-2, Çatyol Belediyespor-Tecdespor: 0-0, Adafı Kartalspor-Kaldırım Gücü: 1-0, Girmana Belediyesi İpekyoluspor-Kale Gençler Birliği: 0-2, Konak Belediyespor-Telekomspor: 1-2, Yeşilyurt Belediyespor-Orduzuspor: 0-3, Yeni Balabanspor-Sanayispor: 0-2.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız