SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da İki Galibiyet

A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL)'nde Malatyaspor ile 44 Malatyaspor takımları rakiplerini mağlup ettiler. Malatya'nın BAL'daki diğer takımı Orduzuspor, deplasmanda Siverek Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.

MALATYASPOR 5-3 GALİP..

BAL'da Yeşiltepe Stadı'nda oynanan ilk maçta Malatyaspor, Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor ile karşılaştı ve maçı 5-3 kazanmayı başardı.

Malatyaspor'un gollerini 7. ve 51. dakikalarda Turgut, 19. dakikada Fatih, 40. dakikada Ergün, 86. dakikalarda Raif kaydederken, rakip golleri 53. dakikada Şahin, 57. dakikada Uğur, 73. dakikada Mehmet'ten geldi.

Maçın 66. dakikasında Şehit Kamil'den Fatih kırmızı kartla oyun dışı kaldı. (Fotoğraf bu maçtan)

44 MALATYASPOR 3-1 GALİP..

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Kilis Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Yeşiltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Adem Ergörmüş, Aydın Gündoğdu ve Özcan Çiçek hakem üçlüsü yönetti.

3. dakikada Mehmet’in kırmızı kart gördüğü maçta, 87 dakika 10  kişiyle mücadele eden 44 Malatyaspor’a galibiyeti getiren golleri; 29. dakikada Cumali, 65. dakikada Zafer ve 67. dakikada Ahmet kaydederken, Kilis Belediyespor’un tek golünü 40. dakikada Fatih attı.

ORDUZU MAĞLUP..

Malatya'nın BAL'daki diğer takımı Orduzuspor, Siverek deplasmanındaydı. Orduzu, Siverek Belediyespor karşısında maçı 2-0 kaybetti.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız