SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da İlk Maçlar 24 Eylül'de

0
Güncellendi - 2017-09-11 03:36:21
BAL'da İlk Maçlar 24 Eylül'de
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile İnönü Üniversitesispor (Malatyagücü Futbol Kulübü) ligdeki ilk maçlarını 24 Eylül Pazar günü 15.00’da oynayacak.

BAL Ligi’nde 2017-2018 sezonu 24 Eylül’de oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. 2. Grup’ta yer alan Malatya ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sezona iç daha 1920 Maraşspor ile oynayacağı karşılaşmayla başlayacak. Malatya’nın BAL Ligi’ndeki bir diğer temsilcisi İnönü Üniversitesispor ise deplasmanda Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor’a konuk olacak. Her iki mücadelede saat 15.00’da başlayacak.

Spor Toto BAL Ligi’nde yeni sezon 24 Eylül’de start alıyor. Bu sezon Malatya ekipleri Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile İnönü Üniversitesispor (Malatyagücü Futbol Kulübü) 2. Grup’ta Malatya’yı temsil edecek. İki takım, ligin 10’uncu haftasında Malatya derbisinde karşılaşacak.

Grubun ilk haftasında oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

24 Eylül Pazar-saat: 15.00

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-1920 Maraşspor

Dersimspor-Grup Merkez Hasar Hankendispor

Adıyaman 1954 Spor-Araban Belediyespor

Siverek Belediyespor-11 Nisanspor

Şehit Kamil Belediyespor-İnönü Üniversitesispor (Malatyagücü)

Elazığ Yolspor-62 Pertekspor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız