SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Kader Haftası

0
Güncellendi - 2016-02-26 17:57:02
BAL'da Kader Haftası
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta 19. hafta alt sıradaki takımlar için kader haftası niteliği taşıyor.

Hafta içerisinde 44 Malatyaspor'da teknik direktör Cihangir Serkan Meriç, 'verilen sözlerin tutulmaması' nedeniyle görevini bırakmıştı. Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren sarı kırmızılılar, 18 puanla sekizinci sırada yer alsa da, alt sıralardaki takımların puan olarak kendilerine yakın olması nedeniyle hiçte rahat bir durumda değil.

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren 44 Malatyaspor, Pazar günü sahasında 23 puanla önünde bulunan Kilis Belediyespor'u konuk edecek. Sarı kırmızılılar, zorlu maçtan 3 puan çıkarıp, rahat bir nefes almak istiyor.

Aynı grupta yer alan bir diğer Malatya temsilcisi Malatya Yeşilyurtspor ise, ligin 19. haftasında dipten kurtulmak için mücadele eden Elbistan Belediyespor'a konuk olacak. Ligde iyi bir çıkış yakalayan Malatya Yeşilyurtspor, çıkışını sürdürmek, sondan ikinci sırada bulunan Elbistan Belediyespor ise sahasında galip gelerek, küme potasından kurtulmak istiyor.

44 Malatyaspor ligin 19. haftasında Kilis Belediyespor ile Yeşiltepe Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü Saat 13.30'da başlayacak olan mücadeleyi Yasin Kalcıoğlu, Furkan Kaya, Serkan Yücel hakem üçlüsü yönetecek.

Malatya Yeşilyurtspor ise Pazar günü Elbistan Belediyespor'a konuk olacak. Elbistan Sentetik Sahası'nda oynanacak olan mücadele saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Taner Kaya, Semra Çoban, Nasih Karaçali hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız