SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Kayıp Haftası

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:44:54
BAL'da Kayıp Haftası
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta Malatya takımları haftayı mağlup tamamladı. Malatya Yeşilyurtspor, kendi sahasında Karaköprü Belediye'ye 4-0, 44 Malatyaspor ise deplasmanda Suruç Gençlik Spor'a 2-1 mağlup oldular.

MALATYA YEŞİLYURT FARKLI MAĞLUP

Ligin ikinci haftasında Malatya Yeşilyurtspor, sahasında Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Deniz Arslan, Serhat Akgül ve Uğur Yücel hakem üçlüsü yönetti. 

Malatya Yeşilyurspor sahaya Mahir Kamacıoğlu, Fuat Bican, Cumali Kılınç, Turgut Ulutaş, Engin Bilici, Burkay Ahmet Yazıcı, Raif Durak, Ahmet Kılıç, Vahap Yıldıztepe, Ahmet Berktaş ve Murat Avcu 11'i ile çıktı.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ise, Ahmet Özden, Ziya İstek, Deniz Işık, İbrahim Taşkıran, Celal Özcan, Müslüm Elmas, Mesut Özkalkan, Furkan İlter Baştan, İbrahim Ülüm, Erhan Özdil ve Barış Kılıç 11'i ile mücadele etti. 

Karaköprü Belediyespor, ilk yarısını 2-0 üstün tamamladığı karşılaşmayı 4-0 kazandı. Karaköprü Belediyespor'un gollerini 16. dakikada Mesut Özkalkan ile 42 ve 47. dakikada Barış Kılıç ve 83. dakikada Müslüm Elmas kaydetti. 

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Malatya Yeşilyurtspor'un kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, "Golleri erken yiyince takım demoralize oldu. Gollere karşılık veremedik. Takım olarak iyi oynamadık. Rakibimiz Karaköprü Belediyespor son 4 yıldır yapılanmalarını tamamlayıp, ligde hedefe oynuyorlar. Bizde ligi en iyi yerde tamamlamak için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. 

Sucu, kurumsallaşma adına önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, "Sezon başında zaten hedefimize belirlemiştik. Altyapı ve tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. 

44 MALATYASPOR DA MAĞLUP

44 Malatyaspor ise Suruç Gençlik Spor deplasmanına çıktı. Suruç İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı   Alkan Altan, Mehmet Ildırı ve Ferhat Dalgıç hakem üçlüsü yönetti. 

Zorlu mücadeleyi, Suruç Gençlik Spor 2-1 kazandı. Suruç Gençlik Spor'un  gollerini 4. dakikada Mazlum Kurt ile 75. dakikada Emrah Çofa kaydetti. 44 Malatyaspor'un golünü ise Yusuf kaydetti. 44 Malatyaspor'da Zafer Sağdıç ile Oğuzhan Akar kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin, maçın ardından yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da hakem faciası yaşandığını söyledi.

Rakip takımın attığı 2 golün de bariz faul olduğunu savunan Tekin, “Ben antrenörlük hayatım boyunca böyle bir maç ne gördüm, ne duydum. Rakip oyuncu resmen kalecimiz döverek gol attı. Attıkları ikinci golde kalecimiz Önder’in burnu kırıldı. Biz bunu söylemeye çalışırken hakem iki oyuncumuzu birden oyundan attı. Bugün Şanlıurfa’da tam bir hakem faciası yaşandı. Yazık günah, hakemler iki bağırma çağırmayla etki altında kalıyor. Buna birilerinin dur demesi lazım” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız