SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da M.Yeşilyurt 3 Attı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:27:18
BAL'da M.Yeşilyurt 3 Attı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, Şanlıurfa ekibi Suruç Gençlik Spor'u sahasında 3-0 yendi.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Mehmet Bildirici, Gökhan Püsküller, Baki Mutlu hakem üçlüsü yönetti.

Maça hızlı başlayan Malatya Yeşilyurtspor 5. dakikada Engin Bilici'nin akıl dolu golüyle 1-0 öne geçti. Gol sonrası hızını kesmeyen Yeşilyurtspor, 9. dakikada Turgut Ulutaş'ın attığı golle durumu 2-0'a getirdi.

Üst üste yediği goller sonrası dağılan Suruç Gençlik ve Spor, atak geliştirmekte zorluk çekti. Oyunu rakibin sahasına yığan ve pozisyonlar yakalayan Malatya Yeşilyurtspor'da 35. dakikada Melik Balkaş'ın sağdan getirip, ortaya çıkardığı topu, süzgün bir vuruşla ağlara gönderen Ramazan Çavuş, durumu 3-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında Malatya Yeşilyurtspor eline geçen fırsatlardan yararlanamadı ve maç 3-0 Malatya Yeşilyurtspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

Malatya Yeşilyurtspor'un golcü futbolcusu Engin Bilici, maça iyi başladıklarını ve üst üste buldukları gollerle galip gelmesini bildiklerini söyledi.

-44 Malatyaspor Deplasmanda Mağlup-

Malatya'nın BAL Ligi'ndeki bir diğer temsilcisi 44 Malatyaspor ise deplasmanda Adıyaman 1954 Spor'a 3-2 yenildi.

Yeni hocasıyla ilk maçına çıkan sarı kırmızılılar, ligin iddialı ekibi Adıyaman 1954 Spor karşısında eski oyuncusu Lucas Sebastian Rodriguez'in 13. dakikada attığı golle 1-0 geriye düştü. 44 Malatyaspor'da Yusuf Kaygusuz 17. dakikada skora eşitliği getirdi. Ancak 21. dakikada bir kez daha sahaya çıkan Lucas Sebastian Rodriguez durumu 2-1'e getirdi. Gol sonrası 44 Malatyaspor'un sahasına oyunu yığan Adıyaman 1954 Spor, 30. dakikada Gökhan Demir'in golüyle durumu 3-1'e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında 44 Malatyaspor iyi bir oyun ortaya koydu ancak istediği golleri bulamadı. Sarı kırmızılar 90. dakikada Salih Altıparmak'ın kaydettiği golle skoru 3-2'ye getirse de, kalan dakikalarda başka gol olmayınca deplasmandan mağlubiyetle ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız