SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatya Derbisi

A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta iki Malatya takımı karşılaştı. Bu maçta 44 Malatyaspor, Orduzuspor’u 1-0 mağlup etti.
Orduzu Pınarbaşı’nda oynanan karşılaşmada 44 Malatyaspor’a galibiyeti getiren golü 76. dakikada Halil İbrahim kaydetti.
 
Karşılaşmanın hakem ve takım kadroları şöyle:
 
HAKEMLER: Murat Yavuz, Atakan Aksu, Adnan Akbulut. 4.Hakem Harun Reşit Görgün
 
ORDUZUSPOR: Haluk , Mehmet Kılıç, Fatih, Kutluhan, Hüseyinr, Erkan (Dk.82 Serkan), Seyit, Ferhat (Dk.82 Fuat), Miraç, İbrahim, Hasan (Dk.75 Vural)
 
44 MALATYASPOR: Mehmet Başkan, Ahmet Filiz (Dk.90 Nihat), İbrahim Uzun, Cumali, Erdem Önal (Dk.50 Ömer), Salih Yıldız,  Erdem (Dk.77 Kürşat), Raif, Uygur, Oğuzhan, Salih Alparmak
 
MALATYASPOR BERABERE..
Bu arada Malatya'nın Bölgesel Amatör Ligi'ndeki diğer temsilcisi Malatyaspor ise deplasmanda Elbistan Belediyespor takımıyla 0-0 berabere kaldı. Bugüne kadar oynadığı maçlarda 6 puan toplayan Malatyaspor, Haşim Karadağ'ın başkanlık döneminde transfer ettiği Macar oyuncu Marek'in alacak davası nedeniyle UEFA'ca verilen 6 puan silme cezasını da sıfırladı.
 
AMPUTE LİGİ..
Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya'da oynanan karşılaşmada ses çıkmadı. İnönü Üniversitesi sahasında Malatya Bedensel Engelliler ve Kayseri Bedensel Engelliler takımları karşılaştı, maç golsüz bitti
 
AMATÖR LİG..
Öte yandan Malatya Amatör Futbol Ligi’nde U-19 ve U-15’lerde karşılaşmalara devam edildi. 
 
U-19 Liginde oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle: Kale Gençlerbirliği –Sanayispor: 2-8, Orduzu – Adafı Kartal: 1-3, 44 Malatyaspor – Malatyaspor: 1-3, Battalgazi Belediyespor – Demirspor: 0-0.
  
U-15’lerde oynanan karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alındı: TEKSpor – Kale Gençlerbirliği: 1-4, Özel İdare – Demirspor: 4-4, Karakavak – Sancaktar: 8-1, Sanayi – Adafı Kartal: 0-0.
 
FOTO: BAL'da Orduzuspor- 44 Malatyaspor maçından.. (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız