SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatya Derbisi İlk Hafta

0
Güncellendi - 2018-09-07 00:53:41
BAL'da Malatya Derbisi İlk Hafta
A- A+ PAYLAŞ

2018-2019 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi gerçekleştirildi. BAL Ligi’nin birinci haftasında Pütürge Belediyespor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşı karşıya gelecek.

İstanbul İstinye'deki Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirilen kura çekiminde, birden fazla grupta yer alan İstanbul, İzmir ve Bursa takımlarının grup kuraları ve 11 grubun fikstürlerinin çekimi yapıldı.

2018-2019 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi, 11 grupta 151 takımın katılımıyla oynanacak. Lig, 22-23 Eylül tarihlerinde oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak.

İLK MAÇ DERBİ

Malatya’yı Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) bu sezon Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Pütürge Belediyespor temsil edecek.

BAL Ligi 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Pütürge Belediyespor’un yanı sıra Hankendispor,  1920 Maraşspor, Kahta Dirilişspor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, Ulalar Belediyespor, Ankas İstiklalspor, Araban Belediyespor, Kilis Belediyespor, 11 Nisanspor, Dersim 62 Spor, Elbistan Belediyespor ve Şarkışla Belediyespor takımları mücadele edecek.

Grup’ta birinci haftada Malatya ekipleri Pütürge Belediyespor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Ligin ikinci haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Araban Belediyespor’u konuk ederken, Pütürge Belediyespor ise deplasmanda Ankas İstiklalspor’a konuk olacak.

GRUP’TA İLK MAÇLAR

Pütürge Belediyespor - Malatya Yeşilyurt Belediyespor

Araban Belediyespor- Kilis Belediyespor

11 Nisanspor - Dersim 62 Spor

Kahta Dirilişspor- Şanlıurfa büyükşehir Belediyespor

Hankendispor - 1920 Maraşspor

Ulalar Belediyespor - Ankas İstiklalspor

Elbistan Belediyespor - Şarkışla Belediyespor

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Çetin (5 yıl önce)
    Yesilyurt un galibiyeti kacinilmaz puturge bal dan direk averaj takimi.olarak dusecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Şanlıurfa Büyükşehir Bldspor ile Dersim 62 Spor şampiyonluk mücadelesi yapar. Yeşilyurt ile Pütürge birbirlerinin önünü kesmek için uğraşır.
    0
    0
    Yanıtla