SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatya Haftası

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:36:20
BAL'da Malatya Haftası
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grubun ilk haftasında sahasında Hatay ekibi Belen Belediyespor'u konuk eden 44 Malatyaspor, rakibini 2-0 yenerek, lige 3 puanla başladı. BAL'daki diğer Malatya temsilcisi Malatya Yeşilyurtspor da deplasmanda galip geldi.

-44 Malatyaspor'dan net galibiyet-

Yeşiltepe Stadı 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Taner Kaya, Özkan Gündüz ve Mazlum Gülsever hakem üçlüsü yönetti.  44 Malatyaspor, eksiklerle çıktığı mücadeleyi, 33. dakikada Zafer, 35. dakikada da Harun'un penaltıdan attığı gollerle 2-0 kazandı. 

44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, lige 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Sezona bir takım sıkıntı ve eksiklerle başladıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Ligin ilk maçları her zaman zorlu geçer. 44 Malatyaspor olarak eksiklerle çıktığımız bu zorlu maçı kazanmasını bildik" dedi.  

-Malatya Yeşilyurtspor deplasmanda galip-

Malatya'nın BAL Ligi'ndeki bir diğer temsilcisi Malatya Yeşilyurtspor ise deplasmanda Adıyaman 1954 Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Adıyaman Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı İsa Durmuş, Erhan Güneş ve Ahmet Ulu hakem üçlüsü yönetti. 

Malatya Yeşilyurtspor, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak, sezona galibiyetle başladı. Malatya Yeşilyurtspor'a galibiyeti getiren golleri Turgut ve Melik kaydetti. Adıyaman 1954 Spor Kulübü'nün tek golüne Volkan imza atarken, Malatya Yeşilyurtspor'da Mehmet Onur 60. dakikada çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 

Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını kaydetti. 

Sucu, zorlu bir rakiple deplasmanda karşı karşıya geldiklerini ifade ederek, 10 kişi kalmalarına karşın futbolcuların iyi bir performans ortaya koyduklarını ve sahadan 3 puanla ayrılmasını bildiklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız