SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatya Takımları 2. Grupta Yeraldı

0
Güncellendi - 2017-08-19 02:20:56
BAL'da Malatya Takımları 2. Grupta Yeraldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez başkanlığında toplanan Amatör İşler İcra Kurulu, 2017 - 2018 Sezonu Spor Toto BAL Ligi gruplarını belirledi.

Spor Toto BAL Ligi, 23-24 Eylül 2017 tarihinde oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

İstanbul ilinin hukukta bulunan bir dosyası nedeniyle, TFF Yönetim Kurulu'nun vereceği karar neticesinde, 13 takımdan oluşan 9. Grup'un 14 takım olarak değişebileceği belirtildi.

Belirlenen gruplara göre, Malatya’yı bu sezon BAL Ligi’nde temsil edecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Malatya Gücü Futbol Kulübü 2’nci grupta yer aldı.

Malatya’dan iki takımın yer aldığı 2’nci grupta; 2 Elazığ, 2 Gaziantep, 2 Kahramanmaraş, 2 Tunceli, 2 Şanlıurfa ve 1 Adıyaman takımı da yer alıyor.

BAL’DA 80 İLDEN 160 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) bu sezon 80 ilden 160 takım, 12 grupta mücadele edecek ve 3. Lig’e yükselme yarışı verecek.

Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. BAL'da bu sezon oynama hakkı olan 163 takımdan 160' başvurusu kabul edildi.

Katılacak takımların 89'u geçen sezon BAL' da yer alan takımlardan, 61'i yerel liglerden BAL'a yükselen takımlardan, 10'u ise geçen sezon TFF 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız