SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Olaylı Derbi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:32:05
BAL'da Olaylı Derbi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup’ta Malatya İl Özel İdarespor ile 44 Malatyaspor arasında oynanan ve 2-2 sonuçlanan karşılaşmanın sonunda kavga çıktı. 

BAL Ligi 3. Grup’ta Malatya’nın iki temsilcisi Malatya İl Özel İdarespor ile 44 Malatyaspor, Yeşiltepe Stadı’nda karşılaştı. Zorlu mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Karşılaşma sonrası 44 Malatyasporlu yönetici ve taraftarlar, Malatya İl Özel İdarespor futbolcularına saldırdı. Malatya İl Özel İdaresporlu futbolculara taş atan taraftarları, çevik kuvvet polisleri stadın dışına çıkarttı. Öte yandan 44 Malatyaspor'un yöneticileri, Malatya İl Özel İdarespor yöneticilerinin üzerine yürüdü. Emniyet ekiplerinin araya girmesiyle olay büyümeden önlendi. Malatya İl Özel İdarespor kafilesini taşıyan otobüs, çevik kuvvet polisinin nezaretinde Yeşiltepe Stadı’ndan ayrıldı.

44 Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, takım olarak kötü oynadıklarını belirterek, "Oyuna tutuk başladık. Bir türlü de toparlayamadık ve maç 2-2 berabere bitti. Malatya İl Özel İdarespor için lazım olan bir maçtı. İstediklerini aldılar. Onları tebrik ediyorum" dedi.

Malatya İl Özel İdarespor Teknik Sorumlusu Fatih Taşdemir ise, oyunu çirkinleştirmeden futbol oynamaya çalıştıklarını vurgulayarak, "İki Malatya ekibi karşılaştı. Mümkün olduğunca futbol oynamaya çalıştık. 2-2’lik beraberlik bize de onlara da yaramadı. Biz küme düşmemek, onlarda şampiyon olabilmek için mücadele ediyor. İnşallah bundan sonraki maçları iki ekipte kazanır ve hedeflerine ulaşırlar” diye konuştu.

44 Malatyaspor’un gollerini 12 dakikada Selim ve 15 dakikada Okan kaydederken, Malatya İl Özel İdarespor’un gollerini 23. dakikada Korhan ve 75. dakikada Ebubekir'den geldi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız